The Meg

The Meg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Meg

Moeite met waar je nou The Meg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Meg

Samenvatting

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden. Jason Statham (Spy, Furious 7, de The Expendables films) en de Chinese award winnares Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message) schitteren in de sciencefiction actie-thriller The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (de National Treasure films, Last Vegas). Verder bestaat de internationale cast van The Meg uit Rainn Wilson (tv-serie The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage, tv-serie Orange is the New Black), Winston Chao (Skiptrace, Kabali, Page Kennedy (tv-serie 'Rush Hour', Jessica McNamee (The Vow, tv-serie Sirens), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG, tv-serie The Missing), Robert Taylor (Focus tv-serie Longmire), de uit Nieuw Zeeland afkomstige Cliff Curtis (The Dark Horse, Risen, tv-serie Fear

Regisseur en acteurs

 • Jon Turteltaub portait

  Jon Turteltaub

  Director

 • Jason Statham portait

  Jason Statham

  Jonas Taylor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Jaxx

 • Jessica McNamee portait

  Jessica McNamee

  Celeste

 • Robert Taylor portait

  Robert Taylor

  Dr. Heller

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Jack Morris

 • Li Bingbing portait

  Li Bingbing

  Suyin

 • Cliff Curtis portait

  Cliff Curtis

  Mac

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Toshi

 • Page Kennedy portait

  Page Kennedy

  DJ

 • Winston Chao portait

  Winston Chao

  Dr. Minway Zhang

 • Rob Kipa-Williams portait

  Rob Kipa-Williams

  D'Angelo

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Marks

 • Shuya Sophia Cai portait

  Shuya Sophia Cai

  Meiying

 • Ólafur Darri Ólafsson portait

  Ólafur Darri Ólafsson

  The Wall

Trailers

The Meg

Benieuwd naar The Meg? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Meg draait.

The Meg in de bioscoop

The Meg draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Meg.

The Meg streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Meg te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Meg een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Meg zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Meg torrent

Op zoek naar een torrent van The Meg? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Meg zonder zorgen.

The Meg downloaden

Als The Meg binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Meg trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Meg de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.