The Meg
%
100

The Meg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Meg

Moeite met waar je nou The Meg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Meg

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden. Jason Statham (Spy, Furious 7, de The Expendables films) en de Chinese award winnares Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message) schitteren in de sciencefiction actie-thriller The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (de National Treasure films, Last Vegas). Verder bestaat de internationale cast van The Meg uit Rainn Wilson (tv-serie The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage, tv-serie Orange is the New Black), Winston Chao (Skiptrace, Kabali, Page Kennedy (tv-serie 'Rush Hour', Jessica McNamee (The Vow, tv-serie Sirens), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG, tv-serie The Missing), Robert Taylor (Focus tv-serie Longmire), de uit Nieuw Zeeland afkomstige Cliff Curtis (The Dark Horse, Risen, tv-serie Fear

Regisseur en acteurs

 • Jon Turteltaub portait

  Jon Turteltaub

  Director

 • Jason Statham portait

  Jason Statham

  Jonas Taylor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Jaxx

 • Jessica McNamee portait

  Jessica McNamee

  Celeste

 • Robert Taylor portait

  Robert Taylor

  Dr. Heller

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Jack Morris

 • Li Bingbing portait

  Li Bingbing

  Suyin

 • Cliff Curtis portait

  Cliff Curtis

  Mac

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Toshi

 • Page Kennedy portait

  Page Kennedy

  DJ

 • Winston Chao portait

  Winston Chao

  Dr. Minway Zhang

 • Rob Kipa-Williams portrait

  Rob Kipa-Williams

  D'Angelo

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Marks

 • Shuya Sophia Cai portrait

  Shuya Sophia Cai

  Meiying

 • Ólafur Darri Ólafsson portait

  Ólafur Darri Ólafsson

  The Wall

Trailers

The Meg

Zin om The Meg lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Meg te bekijken voor je op een rijtje.

The Meg downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Meg downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Meg. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Meg er ook in SD heel goed uit.

The Meg streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Meg net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Meg hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Meg helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Meg torrent

Denk je dat je om The Meg te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Meg trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Meg de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.