The Meg
%
100

The Meg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Meg

Moeite met waar je nou The Meg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Meg

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden. Jason Statham (Spy, Furious 7, de The Expendables films) en de Chinese award winnares Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message) schitteren in de sciencefiction actie-thriller The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (de National Treasure films, Last Vegas). Verder bestaat de internationale cast van The Meg uit Rainn Wilson (tv-serie The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage, tv-serie Orange is the New Black), Winston Chao (Skiptrace, Kabali, Page Kennedy (tv-serie 'Rush Hour', Jessica McNamee (The Vow, tv-serie Sirens), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG, tv-serie The Missing), Robert Taylor (Focus tv-serie Longmire), de uit Nieuw Zeeland afkomstige Cliff Curtis (The Dark Horse, Risen, tv-serie Fear

Regisseur en acteurs

 • Jon Turteltaub portait

  Jon Turteltaub

  Director

 • Jason Statham portait

  Jason Statham

  Jonas Taylor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Jaxx

 • Jessica McNamee portait

  Jessica McNamee

  Celeste

 • Robert Taylor portait

  Robert Taylor

  Dr. Heller

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Jack Morris

 • Li Bingbing portait

  Li Bingbing

  Suyin

 • Cliff Curtis portait

  Cliff Curtis

  Mac

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Toshi

 • Page Kennedy portait

  Page Kennedy

  DJ

 • Winston Chao portait

  Winston Chao

  Dr. Minway Zhang

 • Rob Kipa-Williams portrait

  Rob Kipa-Williams

  D'Angelo

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Marks

 • Shuya Sophia Cai portrait

  Shuya Sophia Cai

  Meiying

 • Ólafur Darri Ólafsson portait

  Ólafur Darri Ólafsson

  The Wall

Trailers

The Meg

Wil je The Meg kijken? De movie van Jon Turteltaub uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Meg op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Meg met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Meg downloaden

Het downloaden van The Meg is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Meg ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Meg streamen

Het streamen van The Meg heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Meg online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Meg kijkt. Ideaal!

The Meg torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Meg. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Meg trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Meg voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.