The Meg
%
100

The Meg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Meg

Moeite met waar je nou The Meg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Meg

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden. Jason Statham (Spy, Furious 7, de The Expendables films) en de Chinese award winnares Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message) schitteren in de sciencefiction actie-thriller The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (de National Treasure films, Last Vegas). Verder bestaat de internationale cast van The Meg uit Rainn Wilson (tv-serie The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage, tv-serie Orange is the New Black), Winston Chao (Skiptrace, Kabali, Page Kennedy (tv-serie 'Rush Hour', Jessica McNamee (The Vow, tv-serie Sirens), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG, tv-serie The Missing), Robert Taylor (Focus tv-serie Longmire), de uit Nieuw Zeeland afkomstige Cliff Curtis (The Dark Horse, Risen, tv-serie Fear

Regisseur en acteurs

 • Jon Turteltaub portait

  Jon Turteltaub

  Director

 • Jason Statham portait

  Jason Statham

  Jonas Taylor

 • Ruby Rose portait

  Ruby Rose

  Jaxx

 • Jessica McNamee portait

  Jessica McNamee

  Celeste

 • Robert Taylor portait

  Robert Taylor

  Dr. Heller

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Jack Morris

 • Li Bingbing portait

  Li Bingbing

  Suyin

 • Cliff Curtis portait

  Cliff Curtis

  Mac

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Toshi

 • Page Kennedy portait

  Page Kennedy

  DJ

 • Winston Chao portait

  Winston Chao

  Dr. Minway Zhang

 • Rob Kipa-Williams portrait

  Rob Kipa-Williams

  D'Angelo

 • Tawanda Manyimo portait

  Tawanda Manyimo

  Marks

 • Shuya Sophia Cai portrait

  Shuya Sophia Cai

  Meiying

 • Ólafur Darri Ólafsson portait

  Ólafur Darri Ólafsson

  The Wall

Trailers

The Meg

Wil je The Meg kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Meg streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Meg niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Meg zelfs gratis bekijken.

The Meg downloaden

Wil je The Meg ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Meg overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Meg torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Meg is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Meg trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Meg de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.