Mein Blind Date mit dem Leben
%
71

Mein Blind Date mit dem Leben

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mein Blind Date mit dem Leben

Moeite met waar je nou Mein Blind Date mit dem Leben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mein Blind Date mit dem Leben

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Saliya taat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin een stageplek te bemachtigen in een luxehotel in München.

Regisseur en acteurs

 • Marc Rothemund portrait

  Marc Rothemund

  Director

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Saliya Kahawatte

 • Uwe Preuss portait

  Uwe Preuss

  Augenarzt

 • Anna Maria Mühe portait

  Anna Maria Mühe

  Laura

Trailers

Mein Blind Date mit dem Leben

Benieuwd naar Mein Blind Date mit dem Leben? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Mein Blind Date mit dem Leben kunt bekijken.

Mein Blind Date mit dem Leben streamen

Wil je Mein Blind Date mit dem Leben streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mein Blind Date mit dem Leben gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mein Blind Date mit dem Leben downloaden

movies als Mein Blind Date mit dem Leben kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mein Blind Date mit dem Leben. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mein Blind Date mit dem Leben. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mein Blind Date mit dem Leben torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mein Blind Date mit dem Leben te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mein Blind Date mit dem Leben trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mein Blind Date mit dem Leben je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!