Mein Blind Date mit dem Leben
%
71

Mein Blind Date mit dem Leben

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mein Blind Date mit dem Leben

Moeite met waar je nou Mein Blind Date mit dem Leben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mein Blind Date mit dem Leben

Samenvatting

Saliya staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin een stageplek te bemachtigen in een luxehotel in München zonder dat iemand zijn visuele beperking doorheeft. Alleen zijn collega Max heeft hem door, maar besluit hem te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Marc Rothemund portrait

  Marc Rothemund

  Director

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Saliya Kahawatte

 • Uwe Preuss portait

  Uwe Preuss

  Augenarzt

 • Anna Maria Mühe portait

  Anna Maria Mühe

  Laura

Trailers

Mein Blind Date mit dem Leben

Veel gehoord over Mein Blind Date mit dem Leben en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Mein Blind Date mit dem Leben heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Mein Blind Date mit dem Leben streamen

Wil je Mein Blind Date mit dem Leben, de movie met Kostja Ullmann, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Mein Blind Date mit dem Leben zelfs gratis kijken.

Mein Blind Date mit dem Leben downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Mein Blind Date mit dem Leben ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Mein Blind Date mit dem Leben er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Mein Blind Date mit dem Leben torrent

Op zoek naar een torrent van Mein Blind Date mit dem Leben? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Mein Blind Date mit dem Leben te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Mein Blind Date mit dem Leben trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Mein Blind Date mit dem Leben. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.