Retrospekt

Retrospekt

Kijk Retrospekt

Moeite met waar je nou Retrospekt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Retrospekt vertelt op fragmentarische wijze het sprookje van Mette, een jonge moeder wiens leven in een stroomversnelling raakt wanneer ze tegen beter weten in Miller, een slachtoffer van huiselijk geweld, in haar huis opvangt. Verkleurd door versplinterde herinneringen zien we hoe deze beslissing haar leven drastisch verandert. Esther Rots maakte eerder de prijswinnende film Kan door huid heen. Voor Retrospekt werkte ze opnieuw intensief samen met Dan Geesin, die de soundtrack schreef. Retrospekt beleefde de wereldpremière op het Toronto Film Festival.

Regisseur en acteurs

 • Esther Rots portrait

  Esther Rots

  Director

 • Circé Lethem portrait

  Circé Lethem

  Actor

 • Martijn van der Veen portrait

  Martijn van der Veen

  Actor

 • Lien Wildemeersch portrait

  Lien Wildemeersch

  Actor

Retrospekt

Veel gehoord over Retrospekt en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Retrospekt heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Retrospekt streamen

Wil je Retrospekt, de movie met Circé Lethem, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Retrospekt zelfs gratis kijken.

Retrospekt downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Retrospekt ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Retrospekt er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Retrospekt torrent

Op zoek naar een torrent van Retrospekt? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Retrospekt te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Retrospekt trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Retrospekt. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.