Retrospekt

Retrospekt

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Retrospekt

Moeite met waar je nou Retrospekt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Retrospekt

Samenvatting

Retrospekt is de intense nieuwe film van Esther Rots (Kan door huid heen) en draait om de jonge moeder Mette. Haar leven raakt in een stroomversnelling als ze haar vriendin Miller, die kampt met huiselijk geweld, tegen beter weten in thuis opvangt. Verkleurd door versplinterde herinneringen zien we hoe deze beslissing haar leven verandert in een koortsdroom. Opnieuw verzorgde Dan Geesin de opvallende muziek voor de zintuiglijke film, die tijdens het Toronto Internationaal Film Festival in wereldpremière ging en geselecteerd werd voor de Berlinale.

Regisseur en acteurs

 • Esther Rots portrait

  Esther Rots

  Director

 • Circé Lethem portrait

  Circé Lethem

  Actor

 • Martijn van der Veen portrait

  Martijn van der Veen

  Actor

 • Lien Wildemeersch portrait

  Lien Wildemeersch

  Actor

Trailers

Retrospekt

Benieuwd naar Retrospekt? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Retrospekt draait.

Retrospekt in de bioscoop

Retrospekt draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Retrospekt.

Retrospekt streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Retrospekt te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Retrospekt een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Retrospekt zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Retrospekt torrent

Op zoek naar een torrent van Retrospekt? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Retrospekt zonder zorgen.

Retrospekt downloaden

Als Retrospekt binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Retrospekt trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Retrospekt de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.