Midnight in Paris
%
77

Midnight in Paris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Midnight in Paris

Moeite met waar je nou Midnight in Paris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Midnight in Paris

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Op een nachtelijke kroegentocht door Parijs belandt draaiboekschrijver Gil als hij in een voorbijkomende limousine stapt plotseling in de twintiger jaren, waar hij zijn idolen Hemingway, Buñuel en Fitzgerald ontmoet.

Regisseur en acteurs

 • Woody Allen portrait

  Woody Allen

  Director

 • Owen Wilson portrait

  Owen Wilson

  Actor

 • Michael Sheen portrait

  Michael Sheen

  Actor

 • Adrien Brody portrait

  Adrien Brody

  Actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  Actor

 • Marion Cotillard portrait

  Marion Cotillard

  Actor

 • Kathy Bates portrait

  Kathy Bates

  Actor

 • Carla Bruni portrait

  Carla Bruni

  Actor

Trailers

Midnight in Paris

Wil je Midnight in Paris kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Midnight in Paris streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Midnight in Paris niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Midnight in Paris zelfs gratis bekijken.

Midnight in Paris downloaden

Wil je Midnight in Paris ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Midnight in Paris overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Midnight in Paris torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Midnight in Paris is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Midnight in Paris trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Midnight in Paris de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.