Midnight in Paris
%
77

Midnight in Paris

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Midnight in Paris

Moeite met waar je nou Midnight in Paris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Midnight in Paris

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Op een nachtelijke kroegentocht door Parijs belandt draaiboekschrijver Gil als hij in een voorbijkomende limousine stapt plotseling in de twintiger jaren, waar hij zijn idolen Hemingway, Buñuel en Fitzgerald ontmoet.

Regisseur en acteurs

 • Woody Allen portrait

  Woody Allen

  Director

 • Owen Wilson portrait

  Owen Wilson

  Actor

 • Michael Sheen portrait

  Michael Sheen

  Actor

 • Adrien Brody portrait

  Adrien Brody

  Actor

 • Rachel McAdams portrait

  Rachel McAdams

  Actor

 • Marion Cotillard portrait

  Marion Cotillard

  Actor

 • Kathy Bates portrait

  Kathy Bates

  Actor

 • Carla Bruni portrait

  Carla Bruni

  Actor

Trailers

Midnight in Paris

Benieuwd naar Midnight in Paris? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Midnight in Paris kunt bekijken.

Midnight in Paris streamen

Wil je Midnight in Paris streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Midnight in Paris gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Midnight in Paris downloaden

movies als Midnight in Paris kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Midnight in Paris. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Midnight in Paris. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Midnight in Paris torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Midnight in Paris te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Midnight in Paris trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Midnight in Paris je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!