Midsommar

Midsommar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Midsommar

Moeite met waar je nou Midsommar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Midsommar

Bekijk nog 18 bronnen

Weten in welke bioscopen Midsommar draait?

Samenvatting

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt deze zomer met de nieuwe horrorsensatie Midsommar. Een unieke horrorervaring omdat het verhaal zich op klaarlichte dag afspeelt. Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen.

Regisseur en acteurs

 • Ari Aster portait

  Ari Aster

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Dani

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Christian

 • Will Poulter portait

  Will Poulter

  Actor

 • Julia Ragnarsson portait

  Julia Ragnarsson

  Actor

 • William Jackson Harper portait

  William Jackson Harper

  Actor

 • Ellora Torchia portait

  Ellora Torchia

  Actor

 • Archie Madekewe portrait

  Archie Madekewe

  Actor

 • Vilhelm Blomgren portrait

  Vilhelm Blomgren

  Actor

 • Hampus Hallberg portrait

  Hampus Hallberg

  Actor

 • Klaudia Csányi portrait

  Klaudia Csányi

  Terri

Trailers

Midsommar

Benieuwd naar Midsommar? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Midsommar draait.

Midsommar in de bioscoop

Midsommar draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Midsommar.

Midsommar streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Midsommar te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Midsommar een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Midsommar zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Midsommar torrent

Op zoek naar een torrent van Midsommar? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Midsommar zonder zorgen.

Midsommar downloaden

Als Midsommar binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Midsommar trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Midsommar de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.