Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mijn bijzonder rare week met Tess

Moeite met waar je nou Mijn bijzonder rare week met Tess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mijn bijzonder rare week met Tess

Bekijk nog 27 bronnen

Weten in welke bioscopen Mijn bijzonder rare week met Tess draait?

Samenvatting

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Steven Wouterlood portrait

  Steven Wouterlood

  Director

 • Sonny van Utteren portrait

  Sonny van Utteren

  Actor

 • Josephine Arendsen portrait

  Josephine Arendsen

  Actor

 • Julian Ras portrait

  Julian Ras

  Actor

 • Jennifer Hoffman portrait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portrait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

 • Suzan Boogaerdt portrait

  Suzan Boogaerdt

  Actor

 • Hans Dagelet portrait

  Hans Dagelet

  Actor

 • Guido Pollemans portrait

  Guido Pollemans

  Actor

 • Terence Schreurs portrait

  Terence Schreurs

  Actor

Trailers

Mijn bijzonder rare week met Tess

Benieuwd naar Mijn bijzonder rare week met Tess? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mijn bijzonder rare week met Tess draait.

Mijn bijzonder rare week met Tess in de bioscoop

Mijn bijzonder rare week met Tess draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mijn bijzonder rare week met Tess.

Mijn bijzonder rare week met Tess streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mijn bijzonder rare week met Tess te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mijn bijzonder rare week met Tess een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mijn bijzonder rare week met Tess zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mijn bijzonder rare week met Tess torrent

Op zoek naar een torrent van Mijn bijzonder rare week met Tess? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mijn bijzonder rare week met Tess zonder zorgen.

Mijn bijzonder rare week met Tess downloaden

Als Mijn bijzonder rare week met Tess binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mijn bijzonder rare week met Tess trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mijn bijzonder rare week met Tess de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.