Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess

Bekijk de trailer

Kijk Mijn bijzonder rare week met Tess

Moeite met waar je nou Mijn bijzonder rare week met Tess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-07-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Steven Wouterlood portrait

  Steven Wouterlood

  Director

 • Sonny van Utteren portrait

  Sonny van Utteren

  Actor

 • Josephine Arendsen portrait

  Josephine Arendsen

  Actor

 • Julian Ras portrait

  Julian Ras

  Actor

 • Jennifer Hoffman portrait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Tjebbo Gerritsma portrait

  Tjebbo Gerritsma

  Actor

 • Suzan Boogaerdt portrait

  Suzan Boogaerdt

  Actor

 • Hans Dagelet portrait

  Hans Dagelet

  Actor

 • Guido Pollemans portrait

  Guido Pollemans

  Actor

 • Terence Schreurs portrait

  Terence Schreurs

  Actor

Trailers

Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess streamen

Mijn bijzonder rare week met Tess streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Mijn bijzonder rare week met Tess downloaden

Zin om Mijn bijzonder rare week met Tess te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Mijn bijzonder rare week met Tess te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Mijn bijzonder rare week met Tess torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Mijn bijzonder rare week met Tess makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Mijn bijzonder rare week met Tess trailer

Wil je er zeker van zijn dat Mijn bijzonder rare week met Tess jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.