Mike de ridder
%
56

Mike de ridder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mike de ridder

Moeite met waar je nou Mike de ridder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mike de ridder

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Court portrait

  Alyson Court

  actor

 • Andrew Sabiston portrait

  Andrew Sabiston

  actor

 • Martin Roach portrait

  Martin Roach

  actor

 • Erin Pitt portrait

  Erin Pitt

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Trek Buccino portrait

  Trek Buccino

  actor

 • Jake Beale portrait

  Jake Beale

  actor

Trailers

Mike de ridder

Veel gehoord over Mike de ridder en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Mike de ridder heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Mike de ridder streamen

Wil je Mike de ridder, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Mike de ridder zelfs gratis kijken.

Mike de ridder downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Mike de ridder ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Mike de ridder er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Mike de ridder torrent

Op zoek naar een torrent van Mike de ridder? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Mike de ridder te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Mike de ridder trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Mike de ridder. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.