Mike de ridder
6.6

Mike de ridder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mike de ridder

Moeite met waar je nou Mike de ridder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Mike de ridder

Samenvatting

De avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Court portrait

  Alyson Court

  actor

 • Andrew Sabiston portrait

  Andrew Sabiston

  actor

 • Martin Roach portrait

  Martin Roach

  actor

 • Erin Pitt portrait

  Erin Pitt

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Trek Buccino portrait

  Trek Buccino

  actor

 • Jake Beale portrait

  Jake Beale

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Mike de ridder

Zin om naar Mike de ridder te kijken? Ga Mike de ridder dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Mike de ridder te kunnen zien.

Mike de ridder torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Mike de ridder toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Mike de ridder. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Mike de ridder streamen

Mike de ridder is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Mike de ridder lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Mike de ridder kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Mike de ridder in de bioscoop

Ook Mike de ridder laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Mike de ridder trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Mike de ridder.