Mike de ridder
6.6

Mike de ridder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mike de ridder

Moeite met waar je nou Mike de ridder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Mike de ridder

Samenvatting

De avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Court portrait

  Alyson Court

  actor

 • Andrew Sabiston portrait

  Andrew Sabiston

  actor

 • Martin Roach portrait

  Martin Roach

  actor

 • Erin Pitt portrait

  Erin Pitt

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Trek Buccino portrait

  Trek Buccino

  actor

 • Jake Beale portrait

  Jake Beale

  actor

Trailers

Mike de ridder

Wil jij Mike de ridder zien? Waarom zou je Mike de ridder dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Mike de ridder te kunnen zien.

Mike de ridder torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Mike de ridder! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Mike de ridder mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Mike de ridder streamen

Er is een kans dat Mike de ridder momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Mike de ridder met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Mike de ridder gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Mike de ridder in de bioscoop

Ook Mike de ridder laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Mike de ridder trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Mike de ridder. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.