Mike de ridder
%
56

Mike de ridder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mike de ridder

Moeite met waar je nou Mike de ridder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mike de ridder

Samenvatting

De avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Court portrait

  Alyson Court

  actor

 • Andrew Sabiston portrait

  Andrew Sabiston

  actor

 • Martin Roach portrait

  Martin Roach

  actor

 • Erin Pitt portrait

  Erin Pitt

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Trek Buccino portrait

  Trek Buccino

  actor

 • Jake Beale portrait

  Jake Beale

  actor

Trailers

Mike de ridder

Zin om Mike de ridder lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Mike de ridder te bekijken voor je op een rijtje.

Mike de ridder downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Mike de ridder downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mike de ridder. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Mike de ridder er ook in SD heel goed uit.

Mike de ridder streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Mike de ridder net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Mike de ridder hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Mike de ridder helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Mike de ridder torrent

Denk je dat je om Mike de ridder te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Mike de ridder trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Mike de ridder de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.