Miles Davis: Birth of the Cool

Miles Davis: Birth of the Cool

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Miles Davis: Birth of the Cool

Moeite met waar je nou Miles Davis: Birth of the Cool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Miles Davis: Birth of the Cool

Bekijk nog 34 bronnen

Weten in welke bioscopen Miles Davis: Birth of the Cool draait?

Samenvatting

Een compleet fascinerende, dramatische en opwindende film over een van de allergrootste artiesten van de afgelopen eeuw. Eindelijk is er dan dé film over Miles Davis, een creatief genie, die de muziekcultuur ingrijpend beïnvloedde en de belichaming werd van alles wat ‘cool’ is.  Miles Davis was truly larger than life. Niet alleen werd hij de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikant van de twintigste eeuw, maar ook was hij met zijn lyrische stijl en goed getimede vernieuwingen enorm succesvol. Wat hij uiterlijk weer uitdroeg door prachtige pakken en dure sportwagens. Hij was een ware stijl-icoon en een magnetische persoonlijkheid, waar man én vrouw voor vielen. En tegelijkertijd was hij een zwarte man in een nog diep racistisch Amerika, raakte hij verslaafd aan zo’n beetje elke substantie en mishandelde hij zijn geliefden. Zo overweldigend divers en fantastisch zijn muziek is, zo vol en dramatisch is zijn leven. Miles Davis leeft zoals hij zijn creativiteit exploreert. Hij verkent elke uithoek, experimenteert en wisselt net zo snel van muzikanten als van vrouwen. Dat zij allemaal vol overgave meewerkten aan deze film en zelf ook al zulke fascinerende persoonlijkheden zijn, maakt deze film tot een must-see waar je elke minuut van gekluisterd op je stoel zit.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Nelson portrait

  Stanley Nelson

  Director

 • Miles Davis portait

  Miles Davis

  Himself (archive footage)

 • Quincy Jones portait

  Quincy Jones

  Himself

Trailers

Miles Davis: Birth of the Cool

Benieuwd naar Miles Davis: Birth of the Cool? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Miles Davis: Birth of the Cool draait.

Miles Davis: Birth of the Cool in de bioscoop

Miles Davis: Birth of the Cool draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Miles Davis: Birth of the Cool.

Miles Davis: Birth of the Cool streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Miles Davis: Birth of the Cool te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Miles Davis: Birth of the Cool een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Miles Davis: Birth of the Cool zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Miles Davis: Birth of the Cool torrent

Op zoek naar een torrent van Miles Davis: Birth of the Cool? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Miles Davis: Birth of the Cool zonder zorgen.

Miles Davis: Birth of the Cool downloaden

Als Miles Davis: Birth of the Cool binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Miles Davis: Birth of the Cool trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Miles Davis: Birth of the Cool de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.