Minding the Gap
%
75

Minding the Gap

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Minding the Gap

Moeite met waar je nou Minding the Gap moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Minding the Gap

Samenvatting

Een fenomenale en hartverscheurende film, over drie bijzonder innemende jongens die met vallen en opstaan volwassen worden. Ruim 12 jaar filmde Amerikaans grootste nieuwe filmtalent zichzelf en zijn twee beste vrienden en maakte een van de meest bijzondere, hoogst gewaardeerde en onvergetelijke coming-of age films ooit. Bing, Zack en Keire, ontvluchten hun beroerde thuissituaties en worden vrienden voor het leven op het lokale skatepark. Keire heeft de aanstekelijke lach. Zack het charisma en de verrassende en rake inzichten. Terwijl Bing alles vastlegt en de enige is die wél zijn high-school afmaakt. Het leven lijkt in het begin één groot lyrisch avontuur, waarin ze zwevend over de straten en obstakels trekken van deze eens zo welvarende stad. Helaas wordt met het opgroeien alles anders. Niet eerder werden jongens zo van binnen uit gevolgd en werd zo voelbaar wie ze zijn en wat hen beweegt. Bing stelt weinig vragen, zoals deze jongens elkaar weinig vertellen, maar als hij ze stelt dan komen ze op het juiste moment en raken ze feilloos de essentie. De film weet als geen ander onder je huid te kruipen en overschrijdt grandioos de grens tussen fictie en non-fictie. Want het is allemaal echt, maar je voelt voor ze, als waren ze je meest geliefde filmpersonages. Een Oscarwaardige film.

Regisseur en acteurs

 • Bing Liu portait

  Bing Liu

  Director

 • Bing Liu portait

  Bing Liu

  Himself

 • Keire Johnson portrait

  Keire Johnson

  Himself

 • Zack Mulligan portrait

  Zack Mulligan

  Himself

 • Nina Bowgren portrait

  Nina Bowgren

  Herself

 • Mengyue Bolen portrait

  Mengyue Bolen

  Herself

Trailers

Minding the Gap

Benieuwd naar Minding the Gap? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Minding the Gap draait.

Minding the Gap in de bioscoop

Minding the Gap draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Minding the Gap.

Minding the Gap streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Minding the Gap te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Minding the Gap een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Minding the Gap zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Minding the Gap torrent

Op zoek naar een torrent van Minding the Gap? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Minding the Gap zonder zorgen.

Minding the Gap downloaden

Als Minding the Gap binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Minding the Gap trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Minding the Gap de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.