Minoes
%
70

Minoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Minoes

Moeite met waar je nou Minoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Minoes

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Minoes is een katachtige jonge vrouw die nogal wat karaktertrekken uit haar vorige leven als kat heeft overgehouden. Ze verstaat de taal van de katten en zo helpt ze haar vriend, journalist Tibbe aan heel wat nieuwtjes over het leven in hun kleine provinciestadje. Zo ontdekken ze dat de schijnbaar minzame voorzitter van de plaatselijke dierenvriendenclub snode plannen heeft met het stadje...

Regisseur en acteurs

 • Vincent Bal portrait

  Vincent Bal

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Minoes

 • Theo Maassen portait

  Theo Maassen

  Tibbe

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Burgemeester van Weezel

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  Meneer Ellemeet

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Mevrouw van Dam

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Harrie de Haringman

 • Sarah Bannier portrait

  Sarah Bannier

  Bibi

Trailers

Minoes

Op zoek naar Minoes? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Minoes streamen

Het streamen van movies als Minoes heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Minoes waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Minoes dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Minoes downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Minoes te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Minoes torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Minoes trailer

Weet je nog niet zeker of Minoes jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.