Minoes
%
70

Minoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Minoes

Moeite met waar je nou Minoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Minoes

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

Minoes is een katachtige jonge vrouw die nogal wat karaktertrekken uit haar vorige leven als kat heeft overgehouden. Ze verstaat de taal van de katten en zo helpt ze haar vriend, journalist Tibbe aan heel wat nieuwtjes over het leven in hun kleine provinciestadje. Zo ontdekken ze dat de schijnbaar minzame voorzitter van de plaatselijke dierenvriendenclub snode plannen heeft met het stadje...

Regisseur en acteurs

 • Vincent Bal portrait

  Vincent Bal

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Minoes

 • Theo Maassen portait

  Theo Maassen

  Tibbe

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Burgemeester van Weezel

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  Meneer Ellemeet

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Mevrouw van Dam

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Harrie de Haringman

 • Sarah Bannier portrait

  Sarah Bannier

  Bibi

Trailers

Minoes

Minoes streamen

Minoes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Minoes downloaden

Zin om Minoes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Minoes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Minoes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Minoes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Minoes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Minoes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.