Minoes
%
70

Minoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Minoes

Moeite met waar je nou Minoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Minoes

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen Minoes draait?

Samenvatting

Minoes is een katachtige jonge vrouw die nogal wat karaktertrekken uit haar vorige leven als kat heeft overgehouden. Ze verstaat de taal van de katten en zo helpt ze haar vriend, journalist Tibbe aan heel wat nieuwtjes over het leven in hun kleine provinciestadje. Zo ontdekken ze dat de schijnbaar minzame voorzitter van de plaatselijke dierenvriendenclub snode plannen heeft met het stadje...

Regisseur en acteurs

 • Vincent Bal portrait

  Vincent Bal

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Minoes

 • Theo Maassen portait

  Theo Maassen

  Tibbe

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Burgemeester van Weezel

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  Meneer Ellemeet

 • Olga Zuiderhoek portait

  Olga Zuiderhoek

  Mevrouw van Dam

 • Hans Kesting portait

  Hans Kesting

  Harrie de Haringman

 • Sarah Bannier portrait

  Sarah Bannier

  Bibi

Trailers

Minoes

Benieuwd naar Minoes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Minoes draait.

Minoes in de bioscoop

Minoes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Minoes.

Minoes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Minoes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Minoes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Minoes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Minoes torrent

Op zoek naar een torrent van Minoes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Minoes zonder zorgen.

Minoes downloaden

Als Minoes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Minoes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Minoes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.