Mirai
%
68

Mirai

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mirai

Moeite met waar je nou Mirai moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mirai

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Mirai draait?

Samenvatting

Mirai (Oscarnominatie Beste Animatiefilm) is een hartverwarmende animatiefilm van Mamoru Hosoda (The Girld who Leapt Through Time, The Boy and the Beast), waarin een 4-jarige jongen een magische reis maakt, dat de grenzen van tijd en ruimte overstijgt. Wanneer de 4-jarige Kun zijn pasgeboren zusje Mirai ontmoet, is hij in eerste instantie dolbij met haar komst. Maar als de aandacht van zijn ouders steeds meer naar Mirai gaat, voelt Kun zich al snel buitengesloten en boos. Plots ontdekt hij een magische tijdreispoort in zijn achtertuin. Hij wordt meegenomen op een avontuur door de tijd en ontmoet verschillende familieleden uit het verleden en de toekomst. Onder wie zijn zusje Mirai, die in Kun's fantasiewereld inmiddels een tiener is en hem mee op sleeptouw neemt op een reis vol magie. Mamoru Hosoda is een grote naam in de wereld van de Japanse animatie, en waagde zich al eerder aan een magische tijdreis in The Girl Who Leapt Through Time (2006). Mirai ging in première op het Filmfestival van Cannes, en werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Animatiefilm.

Regisseur en acteurs

 • Mamoru Hosoda portait

  Mamoru Hosoda

  Director

 • Moka Kamishiraishi portait

  Moka Kamishiraishi

  Kun

 • Haru Kuroki portait

  Haru Kuroki

  Miraï

 • Gen Hoshino portait

  Gen Hoshino

  Kun's Father

 • Kumiko Asou portait

  Kumiko Asou

  Kun's Mother

 • Koji Yakusho portait

  Koji Yakusho

  Kun's Grandfather

 • Yoshiko Miyazaki portrait

  Yoshiko Miyazaki

  Kun's Grandmother

 • Mitsuo Yoshihara portrait

  Mitsuo Yoshihara

  Mysterious man

 • Masaharu Fukuyama portait

  Masaharu Fukuyama

  Young man

Trailers

Mirai

Benieuwd naar Mirai? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mirai draait.

Mirai in de bioscoop

Mirai draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mirai.

Mirai streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mirai te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mirai een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mirai zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mirai torrent

Op zoek naar een torrent van Mirai? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mirai zonder zorgen.

Mirai downloaden

Als Mirai binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mirai trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mirai de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.