Misfit 2

Misfit 2

Bekijk de trailer

Kijk Misfit 2

Moeite met waar je nou Misfit 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 25-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Regisseur en acteurs

 • Erwin van den Eshof portrait

  Erwin van den Eshof

  Director

 • Selina Mour portrait

  Selina Mour

  Julia

 • Sylvie Meis portait

  Sylvie Meis

  Director Himmelmann

 • Moritz Schirdewahn portrait

  Moritz Schirdewahn

  Maxi

 • Simon Will portrait

  Simon Will

  Felix

 • Lisa-Marie Koroll portait

  Lisa-Marie Koroll

  Zelda

Trailers

Misfit 2

Wil je Misfit 2 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Misfit 2 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Misfit 2 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Misfit 2 zelfs gratis bekijken.

Misfit 2 downloaden

Wil je Misfit 2 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Misfit 2 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Misfit 2 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Misfit 2 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Misfit 2 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Misfit 2 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.