Missing Link (NL)

Missing Link (NL)

Bekijk de trailer

Kijk Missing Link (NL)

Moeite met waar je nou Missing Link (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Regisseur en acteurs

 • Chris Butler portait

  Chris Butler

  Director

 • Hugh Jackman portait

  Hugh Jackman

  Sir Lionel Frost (voice)

 • Zoe Saldana portait

  Zoe Saldana

  Adelina Fortnight (voice)

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  Mr. Link (voice)

 • Stephen Fry portait

  Stephen Fry

  (voice)

 • Emma Thompson portait

  Emma Thompson

  (voice)

 • Timothy Olyphant portait

  Timothy Olyphant

  (voice)

 • Matt Lucas portait

  Matt Lucas

  (voice)

 • David Walliams portait

  David Walliams

  (voice)

 • Amrita Acharia portait

  Amrita Acharia

  (voice)

 • Ching Valdes-Aran portait

  Ching Valdes-Aran

  (voice)

Trailers

Missing Link (NL)

Wil je Missing Link (NL) kijken? De movie van Chris Butler uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Missing Link (NL) op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Missing Link (NL) met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Missing Link (NL) downloaden

Het downloaden van Missing Link (NL) is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Missing Link (NL) ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Missing Link (NL) streamen

Het streamen van Missing Link (NL) heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Missing Link (NL) online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Missing Link (NL) kijkt. Ideaal!

Missing Link (NL) torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Missing Link (NL). Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Missing Link (NL) trailer

Bekijk eerst even de trailer van Missing Link (NL) voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.