Missing Link (NL)

Missing Link (NL)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Missing Link (NL)

Moeite met waar je nou Missing Link (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Missing Link (NL)

Bekijk nog 105 bronnen

Weten in welke bioscopen Missing Link (NL) draait?

Samenvatting

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Regisseur en acteurs

 • Chris Butler portait

  Chris Butler

  Director

 • Hugh Jackman portait

  Hugh Jackman

  Sir Lionel Frost (voice)

 • Zoe Saldana portait

  Zoe Saldana

  Adelina Fortnight (voice)

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  Mr. Link (voice)

 • Stephen Fry portait

  Stephen Fry

  (voice)

 • Emma Thompson portait

  Emma Thompson

  (voice)

 • Timothy Olyphant portait

  Timothy Olyphant

  (voice)

 • Matt Lucas portait

  Matt Lucas

  (voice)

 • David Walliams portait

  David Walliams

  (voice)

 • Amrita Acharia portait

  Amrita Acharia

  (voice)

 • Ching Valdes-Aran portait

  Ching Valdes-Aran

  (voice)

Trailers

Missing Link (NL)

Benieuwd naar Missing Link (NL)? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Missing Link (NL) draait.

Missing Link (NL) in de bioscoop

Missing Link (NL) draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Missing Link (NL).

Missing Link (NL) streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Missing Link (NL) te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Missing Link (NL) een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Missing Link (NL) zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Missing Link (NL) torrent

Op zoek naar een torrent van Missing Link (NL)? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Missing Link (NL) zonder zorgen.

Missing Link (NL) downloaden

Als Missing Link (NL) binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Missing Link (NL) trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Missing Link (NL) de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.