Mocros

Mocros

Kijk Mocros

Moeite met waar je nou Mocros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een observerende film over vijf jongens van Marokkaanse afkomst in Rotterdam. Gefilmd vanaf 2003 tot 2011 in een periode van toenemende spanning tussen immigranten en de oorspronkelijke Nederlandse bevolking. De film is gemaakt vanuit het point of view van de Marokkaanse jongens.

Regisseur en acteurs

  • Roy Dames portrait

    Roy Dames

    Director

Mocros

Mocros streamen

Mocros streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Mocros downloaden

Zin om Mocros te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Mocros te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Mocros torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Mocros makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Mocros trailer

Wil je er zeker van zijn dat Mocros jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.