Mojave Moon
%
52

Mojave Moon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mojave Moon

Moeite met waar je nou Mojave Moon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mojave Moon

Samenvatting

Het is een gewone dag voor 50-er Al McCord, tot de jonge sensuele Ellie (Angelina Jolie) het restaurant binnenstapt. Ze vraagt Al om haar een lift te geven naar haar moeder in de Mojave-woestijn. Daar aangekomen valt Al voor Ellie's charmante moeder, terwijl haar dochter zich steeds meer aangetrokken voelt tot Al. En daar is Ellie's opvliegende vriend Boyd dan weer niet zo van gediend.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Dowling portait

  Kevin Dowling

  Director

 • Danny Aiello portait

  Danny Aiello

  Al

 • Anne Archer portait

  Anne Archer

  Julie

 • Angelina Jolie portait

  Angelina Jolie

  Eleanor 'Elie' Rigby

 • Michael Biehn portait

  Michael Biehn

  Boyd

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Sal

 • Peter MacNicol portait

  Peter MacNicol

  Tire Repairman

 • Jack Noseworthy portait

  Jack Noseworthy

  Kaiser

 • Zack Norman portait

  Zack Norman

  Terry

 • Corin Nemec portait

  Corin Nemec

  Car Thief

 • Mary Joy portait

  Mary Joy

  Waitress

Trailers

Mojave Moon

Wil je Mojave Moon kijken? De movie van Kevin Dowling uit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mojave Moon op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mojave Moon met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mojave Moon downloaden

Het downloaden van Mojave Moon is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mojave Moon ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mojave Moon streamen

Het streamen van Mojave Moon heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mojave Moon online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mojave Moon kijkt. Ideaal!

Mojave Moon torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mojave Moon. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mojave Moon trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mojave Moon voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.