Monk

Monk

Bekijk de trailer

Kijk Monk

Moeite met waar je nou Monk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Monk is een dertienjarige hypochondrische jongen, zijn zusje Joni een rebellerende puber, zijn moeder Maria een flamboyante Spaanse en zijn vader Fabian een kunstenaar die met zichzelf in de knoop zit. Als het gezin onverwacht moet afreizen naar Spanje om afscheid te nemen van de zieke broer van Maria, zet dit de onderlinge relaties op scherp. Een origineel en sprankelend debuut van Ties Schenk met Teun Stokkel (Knielen op een bed violen, Kidnep), Olivia Lonsdale (Prins en videoclip Drank & Drugs van Lil Kleine & Ronnie Flex), Belgische acteur Sam Louwyck (Rundskop, Belgica) en de Spaanse actrice Marina Gatell (Liittle Ashes).

  Regisseur en acteurs

  • Ties Schenk portrait

   Ties Schenk

   Director

  • Olivia Lonsdale portrait

   Olivia Lonsdale

   Actor

  • Marina Gatell portrait

   Marina Gatell

   Actor

  • Teun Stokkel portrait

   Teun Stokkel

   Actor

  • Sam Louwyck portrait

   Sam Louwyck

   Actor

  • Gijs Blom portrait

   Gijs Blom

   Actor

  • Chris Peters portrait

   Chris Peters

   Actor

  Trailers

  Monk

  Zin om naar Monk te kijken? Ga Monk dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Monk te kunnen zien.

  Monk torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Monk toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Monk. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  Monk streamen

  Monk is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Monk lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Monk kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  Monk in de bioscoop

  Ook Monk laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  Monk trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Monk.