Monk
%
33

Monk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monk

Moeite met waar je nou Monk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monk

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Monk is een dertienjarige hypochondrische jongen, zijn zusje Joni een rebellerende puber, zijn moeder Maria een flamboyante Spaanse en zijn vader Fabian een kunstenaar die met zichzelf in de knoop zit. Als het gezin onverwacht moet afreizen naar Spanje om afscheid te nemen van de zieke broer van Maria, zet dit de onderlinge relaties op scherp.

Regisseur en acteurs

 • Ties Schenk portrait

  Ties Schenk

  Director

 • Teun Stokkel portrait

  Teun Stokkel

  Actor

 • Sam Louwyck portrait

  Sam Louwyck

  Actor

 • Gijs Blom portrait

  Gijs Blom

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Marina Gatell portrait

  Marina Gatell

  Actor

Trailers

Monk

Monk streamen

Monk streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Monk downloaden

Zin om Monk te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Monk te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Monk torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Monk makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Monk trailer

Wil je er zeker van zijn dat Monk jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.