Monk
%
66

Monk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monk

Moeite met waar je nou Monk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monk

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Het eigenzinnige gezin van de dertienjarige Monk vertrekt onverwacht naar Spanje om afscheid te nemen van een zieke oom. Dit zet dit de onderlinge relaties flink op scherp.

Regisseur en acteurs

 • Ties Schenk portrait

  Ties Schenk

  Director

 • Teun Stokkel portrait

  Teun Stokkel

  Actor

 • Sam Louwyck portrait

  Sam Louwyck

  Actor

 • Gijs Blom portrait

  Gijs Blom

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Marina Gatell portrait

  Marina Gatell

  Actor

Trailers

Monk

Veel gehoord over Monk en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Monk heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Monk streamen

Wil je Monk, de movie met Teun Stokkel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Monk zelfs gratis kijken.

Monk downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Monk ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Monk er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Monk torrent

Op zoek naar een torrent van Monk? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Monk te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Monk trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Monk. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.