Monk
%
66

Monk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monk

Moeite met waar je nou Monk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monk

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Het eigenzinnige gezin van de dertienjarige Monk vertrekt onverwacht naar Spanje om afscheid te nemen van een zieke oom. Dit zet dit de onderlinge relaties flink op scherp.

Regisseur en acteurs

 • Ties Schenk portrait

  Ties Schenk

  Director

 • Teun Stokkel portrait

  Teun Stokkel

  Actor

 • Sam Louwyck portrait

  Sam Louwyck

  Actor

 • Gijs Blom portrait

  Gijs Blom

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Marina Gatell portrait

  Marina Gatell

  Actor

Trailers

Monk

Wil je Monk kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Monk streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Monk niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Monk zelfs gratis bekijken.

Monk downloaden

Wil je Monk ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Monk overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Monk torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Monk is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Monk trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Monk de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.