Monky
Bekijk de trailer

Kijk Monky

Moeite met waar je nou Monky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monky

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen zij snel achter dat Monky geen gewoon aapje is en waar komt zij eigenlijk vandaan?

Regisseur en acteurs

 • Maria Blom portrait

  Maria Blom

  Actor

 • Johan Petersson portait

  Johan Petersson

  Actor

 • Julius Jimenez Hugoson portrait

  Julius Jimenez Hugoson

  Actor

 • Eric Ericson portrait

  Eric Ericson

  Actor

 • Frida Hallgren portait

  Frida Hallgren

  Actor

Trailers

Monky

Monky streamen

Monky streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Monky downloaden

Zin om Monky te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Monky te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Monky torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Monky makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Monky trailer

Wil je er zeker van zijn dat Monky jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.