Monky
Bekijk de trailer

Kijk Monky

Moeite met waar je nou Monky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monky

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen zij snel achter dat Monky geen gewoon aapje is en waar komt zij eigenlijk vandaan?

Regisseur en acteurs

 • Maria Blom portrait

  Maria Blom

  Actor

 • Johan Petersson portait

  Johan Petersson

  Actor

 • Julius Jimenez Hugoson portrait

  Julius Jimenez Hugoson

  Actor

 • Eric Ericson portrait

  Eric Ericson

  Actor

 • Frida Hallgren portait

  Frida Hallgren

  Actor

Trailers

Monky

Veel gehoord over Monky en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Monky heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Monky streamen

Wil je Monky, de movie met Maria Blom, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Monky zelfs gratis kijken.

Monky downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Monky ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Monky er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Monky torrent

Op zoek naar een torrent van Monky? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Monky te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Monky trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Monky. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.