Monos
%
90

Monos

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Monos

Moeite met waar je nou Monos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monos

Bekijk nog 25 bronnen

Weten in welke bioscopen Monos draait?

Samenvatting

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn "soldaten" een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt wordt het menens… Monos sleurt je mee in een overweldigend avontuur gedrenkt in rauwe emoties en weelderige natuur. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Regisseur en acteurs

 • Alexis dos Santos portrait

  Alexis dos Santos

  Director

 • Alejandro Landes portrait

  Alejandro Landes

  Director

 • Moisés Arias portait

  Moisés Arias

  Patagrande

 • Julianne Nicholson portait

  Julianne Nicholson

  Doctora

 • Jorge Román portrait

  Jorge Román

  Buscador de Oro

 • Laura Castrillón portrait

  Laura Castrillón

  Sueca

 • Julian Giraldo portrait

  Julian Giraldo

  Lobo

 • Karen Quintero portrait

  Karen Quintero

  Leidi

 • Wilson Salazar portrait

  Wilson Salazar

  Mensajero

 • Deibi Rueda portrait

  Deibi Rueda

  Pitufo

 • Sneider Castro portrait

  Sneider Castro

  Boom Boom

 • Sofia Buenaventura portrait

  Sofia Buenaventura

  Rambo

 • Paul Cubides portrait

  Paul Cubides

  Perro

Trailers

Monos

Benieuwd naar Monos? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Monos draait.

Monos in de bioscoop

Monos draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Monos.

Monos streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Monos te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Monos een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Monos zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Monos torrent

Op zoek naar een torrent van Monos? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Monos zonder zorgen.

Monos downloaden

Als Monos binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Monos trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Monos de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.