Monsters, Inc.
%
81

Monsters, Inc.

Nu kijken

Kijk Monsters, Inc.

Moeite met waar je nou Monsters, Inc. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsters, Inc.

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Laat je overdonderen door de film die de harten van recensenten en fans van over de hele wereld heeft veroverd. De sympathieke Sulley en zijn komische hulpje Mike Wazowski zijn het beste schrikteam van Monsters & Co., de schrik-energiefabriek in Monstropolis. Wanneer een klein meisje genaamd Boo hun wereld binnenwandelt, zijn het juist de monsters die bang zijn. Het is aan Sulley en Mike om haar uit het zicht van de autoriteiten te houden en haar terug naar huis te brengen. Open de deur naar een fantastische wereld vol spanning en humor met deze monsterlijk goede film!

Regisseur en acteurs

 • Pete Docter portrait

  Pete Docter

  director

 • David Silverman portrait

  David Silverman

  director

 • Lee Unkrich portrait

  Lee Unkrich

  director

 • Frank Oz portrait

  Frank Oz

  actor

 • John Ratzenberger portrait

  John Ratzenberger

  actor

 • Bob Peterson portrait

  Bob Peterson

  actor

 • Bonnie Hunt portrait

  Bonnie Hunt

  actor

 • Jennifer Tilly portrait

  Jennifer Tilly

  actor

 • James Coburn portrait

  James Coburn

  actor

 • Steve Buscemi portrait

  Steve Buscemi

  actor

 • Mary Gibbs portrait

  Mary Gibbs

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  actor

Monsters, Inc.

Zin om Monsters, Inc. lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Monsters, Inc. te bekijken voor je op een rijtje.

Monsters, Inc. downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Monsters, Inc. downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Monsters, Inc.. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Monsters, Inc. er ook in SD heel goed uit.

Monsters, Inc. streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Monsters, Inc. net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Monsters, Inc. hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Monsters, Inc. helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Monsters, Inc. torrent

Denk je dat je om Monsters, Inc. te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Monsters, Inc. trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Monsters, Inc. de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.