Monsters, Inc.
%
81

Monsters, Inc.

Nu kijken

Kijk Monsters, Inc.

Moeite met waar je nou Monsters, Inc. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsters, Inc.

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Laat je overdonderen door de film die de harten van recensenten en fans van over de hele wereld heeft veroverd. De sympathieke Sulley en zijn komische hulpje Mike Wazowski zijn het beste schrikteam van Monsters & Co., de schrik-energiefabriek in Monstropolis. Wanneer een klein meisje genaamd Boo hun wereld binnenwandelt, zijn het juist de monsters die bang zijn. Het is aan Sulley en Mike om haar uit het zicht van de autoriteiten te houden en haar terug naar huis te brengen. Open de deur naar een fantastische wereld vol spanning en humor met deze monsterlijk goede film!

Regisseur en acteurs

 • Pete Docter portrait

  Pete Docter

  director

 • David Silverman portrait

  David Silverman

  director

 • Lee Unkrich portrait

  Lee Unkrich

  director

 • Frank Oz portrait

  Frank Oz

  actor

 • John Ratzenberger portrait

  John Ratzenberger

  actor

 • Bob Peterson portrait

  Bob Peterson

  actor

 • Bonnie Hunt portrait

  Bonnie Hunt

  actor

 • Jennifer Tilly portrait

  Jennifer Tilly

  actor

 • James Coburn portrait

  James Coburn

  actor

 • Steve Buscemi portrait

  Steve Buscemi

  actor

 • Mary Gibbs portrait

  Mary Gibbs

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  actor

Monsters, Inc.

Op zoek naar Monsters, Inc.? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Monsters, Inc. streamen

Het streamen van movies als Monsters, Inc. heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Monsters, Inc. waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Monsters, Inc. dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Monsters, Inc. downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Monsters, Inc. te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Monsters, Inc. torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Monsters, Inc. trailer

Weet je nog niet zeker of Monsters, Inc. jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.