Moordwijven
%
57

Moordwijven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Moordwijven

Moeite met waar je nou Moordwijven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Moordwijven

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Things can only go wrong when three trophy wives make a pact to hire a hit man to kill whichever of their husbands commits adultery.

Regisseur en acteurs

 • Dick Maas portrait

  Dick Maas

  director

 • Bart Klever portrait

  Bart Klever

  actor

 • Bart Oomen portrait

  Bart Oomen

  actor

 • Hans Kesting portrait

  Hans Kesting

  actor

 • Kees Boot portrait

  Kees Boot

  actor

 • Sanne Wallis de Vries portrait

  Sanne Wallis de Vries

  actor

 • Hadewych Minis portrait

  Hadewych Minis

  actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  actor

Trailers

Moordwijven

Veel gehoord over Moordwijven en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Moordwijven heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Moordwijven streamen

Wil je Moordwijven, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Moordwijven zelfs gratis kijken.

Moordwijven downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Moordwijven ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Moordwijven er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Moordwijven torrent

Op zoek naar een torrent van Moordwijven? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Moordwijven te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Moordwijven trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Moordwijven. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.