Moordwijven
%
57

Moordwijven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Moordwijven

Moeite met waar je nou Moordwijven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Moordwijven

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Things can only go wrong when three trophy wives make a pact to hire a hit man to kill whichever of their husbands commits adultery.

Regisseur en acteurs

 • Dick Maas portrait

  Dick Maas

  director

 • Bart Klever portrait

  Bart Klever

  actor

 • Bart Oomen portrait

  Bart Oomen

  actor

 • Hans Kesting portrait

  Hans Kesting

  actor

 • Kees Boot portrait

  Kees Boot

  actor

 • Sanne Wallis de Vries portrait

  Sanne Wallis de Vries

  actor

 • Hadewych Minis portrait

  Hadewych Minis

  actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  actor

Trailers

Moordwijven

Moordwijven streamen

Moordwijven streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Moordwijven downloaden

Zin om Moordwijven te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Moordwijven te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Moordwijven torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Moordwijven makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Moordwijven trailer

Wil je er zeker van zijn dat Moordwijven jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.