More Human Than Human

More Human Than Human

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk More Human Than Human

Moeite met waar je nou More Human Than Human moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor More Human Than Human

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen More Human Than Human draait?

Samenvatting

Kunstmatige intelligentie (KI) is overal. We hebben er - vaak onbewust - al een relatie mee. Zo vinden we het bijvoorbeeld niet vreemd meer om te praten tegen onze telefoon. Maar wat betekent het als KI nog verder ontwikkelt? Zullen liefdesrelaties met een algoritme normaal worden? Omdat het een betere partner, meer invoelend is, dan een mens ooit kan zijn? Of is het juist potentieel de grootste bedreiging voor de mens, waar wetenschappers als Stephen Hawking en Nick Bostrom voor waarschuwden? Moeten we juist meer denken aan de liefdevolle relatie tussen ouder en kind? Waarin het kind uiteindelijk de ouder zal overtreffen, maar nog wel die loyale band richting ouder zal voelen en waarderen? Een originele gedachte van David Hanson, één van ’s werelds meest succesvolle robot-ontwikkelaars en daarmee een ouder in spe. Op informatieve, speelse en zeer fascinerende wijze laat de film ons nadenken over wie wij zijn als mens, wat ons definieert en op welke manier dit kan veranderen door wiskunde en algoritmes. De regisseurs weten aan de hand van een hybride mix aan interviews en sciencefiction-beelden een krachtig filosofisch betoog neer te zetten door vragen te stellen over menselijkheid, identiteit en ethiek. Hun zoektocht doet ons beseffen hoe kunstmatige intelligentie het leven van ons, en onze kinderen, kan beïnvloeden. Technologie zal de mens verder vormen. Wie weet wat we zullen worden? Aan het woord komen futuristen en sceptici, waaronder roboticist Daniel H. Wilson, auteur van het science fiction boek Robopocalypse, Brian Christian, auteur van The Most Human Human, Garry Kasaparov - ’s werelds beste schaker die van een computer verloor, psycholoog dr. Robert Epstein en robot designer David Hanson van Hanson Robotics.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Pallotta portrait

  Tommy Pallotta

  Director

 • Femke Wolting portrait

  Femke Wolting

  Director

 • Daniel H. Wilson portrait

  Daniel H. Wilson

  Himself

 • Garry Kasparov portrait

  Garry Kasparov

  Himself

 • Judith Newman portrait

  Judith Newman

  Herself

 • Richard Linklater portait

  Richard Linklater

  Himself

 • Justine Cassell portrait

  Justine Cassell

  Herself

 • Nick Bostrom portrait

  Nick Bostrom

  Himself

Trailers

More Human Than Human

Benieuwd naar More Human Than Human? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar More Human Than Human draait.

More Human Than Human in de bioscoop

More Human Than Human draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor More Human Than Human.

More Human Than Human streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra More Human Than Human te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat More Human Than Human een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je More Human Than Human zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

More Human Than Human torrent

Op zoek naar een torrent van More Human Than Human? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je More Human Than Human zonder zorgen.

More Human Than Human downloaden

Als More Human Than Human binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

More Human Than Human trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of More Human Than Human de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.