More Human Than Human

More Human Than Human

Bekijk de trailer

Kijk More Human Than Human

Moeite met waar je nou More Human Than Human moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kunstmatige intelligentie (KI) is overal. We hebben er - vaak onbewust - al een relatie mee. Zo vinden we het bijvoorbeeld niet vreemd meer om te praten tegen onze telefoon. Maar wat betekent het als KI nog verder ontwikkelt? Zullen liefdesrelaties met een algoritme normaal worden? Omdat het een betere partner, meer invoelend is, dan een mens ooit kan zijn? Of is het juist potentieel de grootste bedreiging voor de mens, waar wetenschappers als Stephen Hawking en Nick Bostrom voor waarschuwden? Moeten we juist meer denken aan de liefdevolle relatie tussen ouder en kind? Waarin het kind uiteindelijk de ouder zal overtreffen, maar nog wel die loyale band richting ouder zal voelen en waarderen? Een originele gedachte van David Hanson, één van ’s werelds meest succesvolle robot-ontwikkelaars en daarmee een ouder in spe. Op informatieve, speelse en zeer fascinerende wijze laat de film ons nadenken over wie wij zijn als mens, wat ons definieert en op welke manier dit kan veranderen door wiskunde en algoritmes. De regisseurs weten aan de hand van een hybride mix aan interviews en sciencefiction-beelden een krachtig filosofisch betoog neer te zetten door vragen te stellen over menselijkheid, identiteit en ethiek. Hun zoektocht doet ons beseffen hoe kunstmatige intelligentie het leven van ons, en onze kinderen, kan beïnvloeden. Technologie zal de mens verder vormen. Wie weet wat we zullen worden? Aan het woord komen futuristen en sceptici, waaronder roboticist Daniel H. Wilson, auteur van het science fiction boek Robopocalypse, Brian Christian, auteur van The Most Human Human, Garry Kasaparov - ’s werelds beste schaker die van een computer verloor, psycholoog dr. Robert Epstein en robot designer David Hanson van Hanson Robotics.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Pallotta portrait

  Tommy Pallotta

  Director

 • Femke Wolting portrait

  Femke Wolting

  Director

 • Daniel H. Wilson portrait

  Daniel H. Wilson

  Himself

 • Garry Kasparov portrait

  Garry Kasparov

  Himself

 • Judith Newman portrait

  Judith Newman

  Herself

 • Richard Linklater portait

  Richard Linklater

  Himself

 • Justine Cassell portrait

  Justine Cassell

  Herself

 • Nick Bostrom portrait

  Nick Bostrom

  Himself

Trailers

More Human Than Human

Wil je More Human Than Human kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

More Human Than Human streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je More Human Than Human niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je More Human Than Human zelfs gratis bekijken.

More Human Than Human downloaden

Wil je More Human Than Human ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je More Human Than Human overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

More Human Than Human torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van More Human Than Human is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

More Human Than Human trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of More Human Than Human de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.