More Human Than Human

More Human Than Human

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk More Human Than Human

Moeite met waar je nou More Human Than Human moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor More Human Than Human

Samenvatting

Kunstmatige intelligentie (KI) is overal. We hebben er - vaak onbewust - al een relatie mee. Zo vinden we het bijvoorbeeld niet vreemd meer om te praten tegen onze telefoon. Maar wat betekent het als KI nog verder ontwikkelt? Zullen liefdesrelaties met een algoritme normaal worden? Omdat het een betere partner, meer invoelend is, dan een mens ooit kan zijn? Of is het juist potentieel de grootste bedreiging voor de mens, waar wetenschappers als Stephen Hawking en Nick Bostrom voor waarschuwden? Moeten we juist meer denken aan de liefdevolle relatie tussen ouder en kind? Waarin het kind uiteindelijk de ouder zal overtreffen, maar nog wel die loyale band richting ouder zal voelen en waarderen? Een originele gedachte van David Hanson, één van ’s werelds meest succesvolle robot-ontwikkelaars en daarmee een ouder in spe. Op informatieve, speelse en zeer fascinerende wijze laat de film ons nadenken over wie wij zijn als mens, wat ons definieert en op welke manier dit kan veranderen door wiskunde en algoritmes. De regisseurs weten aan de hand van een hybride mix aan interviews en sciencefiction-beelden een krachtig filosofisch betoog neer te zetten door vragen te stellen over menselijkheid, identiteit en ethiek. Hun zoektocht doet ons beseffen hoe kunstmatige intelligentie het leven van ons, en onze kinderen, kan beïnvloeden. Technologie zal de mens verder vormen. Wie weet wat we zullen worden? Aan het woord komen futuristen en sceptici, waaronder roboticist Daniel H. Wilson, auteur van het science fiction boek Robopocalypse, Brian Christian, auteur van The Most Human Human, Garry Kasaparov - ’s werelds beste schaker die van een computer verloor, psycholoog dr. Robert Epstein en robot designer David Hanson van Hanson Robotics.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Pallotta portrait

  Tommy Pallotta

  Director

 • Femke Wolting portrait

  Femke Wolting

  Director

 • Daniel H. Wilson portrait

  Daniel H. Wilson

  Himself

 • Garry Kasparov portrait

  Garry Kasparov

  Himself

 • Judith Newman portrait

  Judith Newman

  Herself

 • Richard Linklater portait

  Richard Linklater

  Himself

 • Justine Cassell portrait

  Justine Cassell

  Herself

 • Nick Bostrom portrait

  Nick Bostrom

  Himself

Trailers

More Human Than Human

Veel gehoord over More Human Than Human en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt More Human Than Human heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

More Human Than Human streamen

Wil je More Human Than Human, de movie met Daniel H. Wilson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je More Human Than Human zelfs gratis kijken.

More Human Than Human downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je More Human Than Human ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet More Human Than Human er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

More Human Than Human torrent

Op zoek naar een torrent van More Human Than Human? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van More Human Than Human te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

More Human Than Human trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van More Human Than Human. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.