More Human Than Human

More Human Than Human

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk More Human Than Human

Moeite met waar je nou More Human Than Human moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor More Human Than Human

Samenvatting

Kunstmatige intelligentie (KI) is overal. We hebben er - vaak onbewust - al een relatie mee. Zo vinden we het bijvoorbeeld niet vreemd meer om te praten tegen onze telefoon. Maar wat betekent het als KI nog verder ontwikkelt? Zullen liefdesrelaties met een algoritme normaal worden? Omdat het een betere partner, meer invoelend is, dan een mens ooit kan zijn? Of is het juist potentieel de grootste bedreiging voor de mens, waar wetenschappers als Stephen Hawking en Nick Bostrom voor waarschuwden? Moeten we juist meer denken aan de liefdevolle relatie tussen ouder en kind? Waarin het kind uiteindelijk de ouder zal overtreffen, maar nog wel die loyale band richting ouder zal voelen en waarderen? Een originele gedachte van David Hanson, één van ’s werelds meest succesvolle robot-ontwikkelaars en daarmee een ouder in spe. Op informatieve, speelse en zeer fascinerende wijze laat de film ons nadenken over wie wij zijn als mens, wat ons definieert en op welke manier dit kan veranderen door wiskunde en algoritmes. De regisseurs weten aan de hand van een hybride mix aan interviews en sciencefiction-beelden een krachtig filosofisch betoog neer te zetten door vragen te stellen over menselijkheid, identiteit en ethiek. Hun zoektocht doet ons beseffen hoe kunstmatige intelligentie het leven van ons, en onze kinderen, kan beïnvloeden. Technologie zal de mens verder vormen. Wie weet wat we zullen worden? Aan het woord komen futuristen en sceptici, waaronder roboticist Daniel H. Wilson, auteur van het science fiction boek Robopocalypse, Brian Christian, auteur van The Most Human Human, Garry Kasaparov - ’s werelds beste schaker die van een computer verloor, psycholoog dr. Robert Epstein en robot designer David Hanson van Hanson Robotics.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Pallotta portrait

  Tommy Pallotta

  Director

 • Femke Wolting portrait

  Femke Wolting

  Director

 • Daniel H. Wilson portrait

  Daniel H. Wilson

  Himself

 • Garry Kasparov portrait

  Garry Kasparov

  Himself

 • Judith Newman portrait

  Judith Newman

  Herself

 • Richard Linklater portait

  Richard Linklater

  Himself

 • Justine Cassell portrait

  Justine Cassell

  Herself

 • Nick Bostrom portrait

  Nick Bostrom

  Himself

Trailers

More Human Than Human

Wil je More Human Than Human kijken? De movie van Tommy Pallotta uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om More Human Than Human op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om More Human Than Human met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

More Human Than Human downloaden

Het downloaden van More Human Than Human is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je More Human Than Human ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

More Human Than Human streamen

Het streamen van More Human Than Human heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je More Human Than Human online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar More Human Than Human kijkt. Ideaal!

More Human Than Human torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van More Human Than Human. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

More Human Than Human trailer

Bekijk eerst even de trailer van More Human Than Human voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.