Mother and Child
%
72

Mother and Child

Nu kijken

Kijk Mother and Child

Moeite met waar je nou Mother and Child moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mother and Child

Samenvatting

De levens van drie vrouwen die elkaar niet kennen en elk op een heel andere manier naar het moederschap kijken, blijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo García portrait

  Rodrigo García

  Director

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Annette Bening portrait

  Annette Bening

  Actor

 • Naomi Watts portrait

  Naomi Watts

  Actor

 • Kerry Washington portrait

  Kerry Washington

  Actor

 • Amy Brenneman portrait

  Amy Brenneman

  Actor

Mother and Child

Wil je Mother and Child kijken? De movie van Rodrigo García uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mother and Child op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mother and Child met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mother and Child downloaden

Het downloaden van Mother and Child is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mother and Child ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mother and Child streamen

Het streamen van Mother and Child heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mother and Child online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mother and Child kijkt. Ideaal!

Mother and Child torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mother and Child. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mother and Child trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mother and Child voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.