Mother and Child
%
72

Mother and Child

Nu kijken

Kijk Mother and Child

Moeite met waar je nou Mother and Child moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mother and Child

Samenvatting

De levens van drie vrouwen die elkaar niet kennen en elk op een heel andere manier naar het moederschap kijken, blijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo García portrait

  Rodrigo García

  Director

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Annette Bening portrait

  Annette Bening

  Actor

 • Naomi Watts portrait

  Naomi Watts

  Actor

 • Kerry Washington portrait

  Kerry Washington

  Actor

 • Amy Brenneman portrait

  Amy Brenneman

  Actor

Mother and Child

Benieuwd naar Mother and Child? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Mother and Child kunt bekijken.

Mother and Child streamen

Wil je Mother and Child streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mother and Child gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mother and Child downloaden

movies als Mother and Child kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mother and Child. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mother and Child. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mother and Child torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mother and Child te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mother and Child trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mother and Child je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!