Mountain
%
100

Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mountain

Moeite met waar je nou Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mountain

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Mountain, gebaseerd op het boek van Macfarlane, is een ode aan de bergen. Oscarwinnaar Willem Dafoe vertelt op poëtische wijze over de bekoring van de bergen door de tijd heen. De betoverende muziek van The Australian Chamber Orchestra zorgt voor een prachtige omlijsting. De schoonheid van de bergen is al eeuwenlang een fascinatie voor de mens. Een bergtop bereiken, wordt gezien als een ontzagwekkende prestatie. In vroegere tijden werden bergen vooral als onheilspellend en onherbergzaam ervaren. Vandaag de dag worden ze niet alleen als wonderen der natuur maar ook als toeristische attracties gezien. Alpinisme wordt door steeds meer mensen beoefend, de risico’s en de intensiteit van het berglandschap worden indrukwekkend in beeld gebracht. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.

Regisseur en acteurs

  • Jennifer Peedom portrait

    Jennifer Peedom

    Director

  • Willem Dafoe portait

    Willem Dafoe

    Narrator

Trailers

Mountain

Zin om Mountain lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Mountain te bekijken voor je op een rijtje.

Mountain downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Mountain downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mountain. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Mountain er ook in SD heel goed uit.

Mountain streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Mountain net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Mountain hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Mountain helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Mountain torrent

Denk je dat je om Mountain te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Mountain trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Mountain de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.