Mountain
%
100

Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mountain

Moeite met waar je nou Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mountain

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Mountain draait?

Samenvatting

Mountain, gebaseerd op het boek van Macfarlane, is een ode aan de bergen. Oscarwinnaar Willem Dafoe vertelt op poëtische wijze over de bekoring van de bergen door de tijd heen. De betoverende muziek van The Australian Chamber Orchestra zorgt voor een prachtige omlijsting. De schoonheid van de bergen is al eeuwenlang een fascinatie voor de mens. Een bergtop bereiken, wordt gezien als een ontzagwekkende prestatie. In vroegere tijden werden bergen vooral als onheilspellend en onherbergzaam ervaren. Vandaag de dag worden ze niet alleen als wonderen der natuur maar ook als toeristische attracties gezien. Alpinisme wordt door steeds meer mensen beoefend, de risico’s en de intensiteit van het berglandschap worden indrukwekkend in beeld gebracht. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.

Regisseur en acteurs

  • Jennifer Peedom portrait

    Jennifer Peedom

    Director

  • Willem Dafoe portait

    Willem Dafoe

    Narrator

Trailers

Mountain

Benieuwd naar Mountain? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mountain draait.

Mountain in de bioscoop

Mountain draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mountain.

Mountain streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mountain te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mountain een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mountain zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mountain torrent

Op zoek naar een torrent van Mountain? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mountain zonder zorgen.

Mountain downloaden

Als Mountain binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mountain trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mountain de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.