Mug
%
66

Mug

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mug

Moeite met waar je nou Mug moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mug

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen Mug draait?

Samenvatting

Jacek houdt van zijn hond en heavy metal. Hij racet in de weilanden bij zijn huis en in de discotheek danst hij wild met zijn vriendin Dagmara. Voor zijn werk als bouwvakker bouwt hij mee aan 's werelds grootste Jezus-standbeeld. Alles lijkt voor hem op rolletjes te lopen, maar zijn leven wordt flink op de proef gesteld wanneer hij bij een arbeidsongeval ernstig verminkt raakt aan zijn gezicht. Als eerste persoon in Polen ontvangt Jacek een gezichtstransplantatie, wat veel aandacht oplevert in de media. Hoewel hij als nationale held wordt beschouwd, herkent Jacek zichzelf niet meer in de spiegel en weten de dorpsbewoners van zijn ouderlijk dorp niet hoe ze moeten omgaan met zijn nieuwe uiterlijk. Onthechting en eenzaamheid steken voor hem vervolgens de kop op. Intussen wordt het standbeeld van Jezus alsmaar groter en groter.

Regisseur en acteurs

 • Małgorzata Szumowska portait

  Małgorzata Szumowska

  Director

 • Mateusz Kościukiewicz portait

  Mateusz Kościukiewicz

  Jacek

 • Agnieszka Podsiadlik portait

  Agnieszka Podsiadlik

  Jacek's sister

 • Malgorzata Gorol portrait

  Malgorzata Gorol

  Dagmara

 • Roman Gancarczyk portrait

  Roman Gancarczyk

  Priest

 • Dariusz Chojnacki portait

  Dariusz Chojnacki

  Jacek's brother

 • Robert Talarczyk portrait

  Robert Talarczyk

  Jacek's brother-in-law

 • Anna Tomaszewska portait

  Anna Tomaszewska

  Jacek's mother

 • Martyna Krzysztofik portrait

  Martyna Krzysztofik

  Jacek's sister-in-law

Trailers

Mug

Benieuwd naar Mug? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mug draait.

Mug in de bioscoop

Mug draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mug.

Mug streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mug te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mug een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mug zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mug torrent

Op zoek naar een torrent van Mug? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mug zonder zorgen.

Mug downloaden

Als Mug binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mug trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mug de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.