Mug
%
66

Mug

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mug

Moeite met waar je nou Mug moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mug

Samenvatting

Jacek houdt van zijn hond en heavy metal. Hij racet in de weilanden bij zijn huis en in de discotheek danst hij wild met zijn vriendin Dagmara. Voor zijn werk als bouwvakker bouwt hij mee aan 's werelds grootste Jezus-standbeeld. Alles lijkt voor hem op rolletjes te lopen, maar zijn leven wordt flink op de proef gesteld wanneer hij bij een arbeidsongeval ernstig verminkt raakt aan zijn gezicht. Als eerste persoon in Polen ontvangt Jacek een gezichtstransplantatie, wat veel aandacht oplevert in de media. Hoewel hij als nationale held wordt beschouwd, herkent Jacek zichzelf niet meer in de spiegel en weten de dorpsbewoners van zijn ouderlijk dorp niet hoe ze moeten omgaan met zijn nieuwe uiterlijk. Onthechting en eenzaamheid steken voor hem vervolgens de kop op. Intussen wordt het standbeeld van Jezus alsmaar groter en groter.

Regisseur en acteurs

 • Małgorzata Szumowska portait

  Małgorzata Szumowska

  Director

 • Mateusz Kościukiewicz portait

  Mateusz Kościukiewicz

  Jacek

 • Agnieszka Podsiadlik portait

  Agnieszka Podsiadlik

  Jacek's sister

 • Malgorzata Gorol portrait

  Malgorzata Gorol

  Dagmara

 • Roman Gancarczyk portrait

  Roman Gancarczyk

  Priest

 • Dariusz Chojnacki portait

  Dariusz Chojnacki

  Jacek's brother

 • Robert Talarczyk portrait

  Robert Talarczyk

  Jacek's brother-in-law

 • Anna Tomaszewska portait

  Anna Tomaszewska

  Jacek's mother

 • Martyna Krzysztofik portrait

  Martyna Krzysztofik

  Jacek's sister-in-law

Trailers

Mug

Wil je Mug kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Mug streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Mug niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Mug zelfs gratis bekijken.

Mug downloaden

Wil je Mug ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Mug overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Mug torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Mug is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Mug trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Mug de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.