My Big Gay Italian Wedding
%
57

My Big Gay Italian Wedding

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk My Big Gay Italian Wedding

Moeite met waar je nou My Big Gay Italian Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor My Big Gay Italian Wedding

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen My Big Gay Italian Wedding draait?

Samenvatting

Italiaanse expats Antonio en Paolo leven gelukkig samen in Berlijn en willen trouwen. Het plan is dit in het pittoreske geboortedorpje van Antonio te doen. Er is echter een probleem. Antonio's ouders kennen Paolo niet en weten nog niets eens dat hun zoon homoseksueel is...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Genovesi portait

  Alessandro Genovesi

  Director

 • Salvatore Esposito portait

  Salvatore Esposito

  Actor

 • Diego Abatantuono portait

  Diego Abatantuono

  Actor

 • Monica Guerritore portait

  Monica Guerritore

  Actor

 • Beatrice Arnera portrait

  Beatrice Arnera

  Actor

 • Antonio Catania portrait

  Antonio Catania

  Actor

 • Cristiano Caccamo portait

  Cristiano Caccamo

  Actor

 • Dino Abbrescia portait

  Dino Abbrescia

  Actor

 • Diana Del Bufalo portait

  Diana Del Bufalo

  Actor

 • Enzo Miccio portrait

  Enzo Miccio

  Actor

Trailers

My Big Gay Italian Wedding

Benieuwd naar My Big Gay Italian Wedding? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar My Big Gay Italian Wedding draait.

My Big Gay Italian Wedding in de bioscoop

My Big Gay Italian Wedding draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor My Big Gay Italian Wedding.

My Big Gay Italian Wedding streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra My Big Gay Italian Wedding te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat My Big Gay Italian Wedding een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je My Big Gay Italian Wedding zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

My Big Gay Italian Wedding torrent

Op zoek naar een torrent van My Big Gay Italian Wedding? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je My Big Gay Italian Wedding zonder zorgen.

My Big Gay Italian Wedding downloaden

Als My Big Gay Italian Wedding binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

My Big Gay Italian Wedding trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of My Big Gay Italian Wedding de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.