My Big Gay Italian Wedding
%
57

My Big Gay Italian Wedding

Bekijk de trailer

Kijk My Big Gay Italian Wedding

Moeite met waar je nou My Big Gay Italian Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Italiaanse expats Antonio en Paolo leven gelukkig samen in Berlijn en willen trouwen. Het plan is dit in het pittoreske geboortedorpje van Antonio te doen. Er is echter een probleem. Antonio's ouders kennen Paolo niet en weten nog niets eens dat hun zoon homoseksueel is...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Genovesi portait

  Alessandro Genovesi

  Director

 • Salvatore Esposito portait

  Salvatore Esposito

  Actor

 • Diego Abatantuono portait

  Diego Abatantuono

  Actor

 • Monica Guerritore portait

  Monica Guerritore

  Actor

 • Beatrice Arnera portrait

  Beatrice Arnera

  Actor

 • Antonio Catania portrait

  Antonio Catania

  Actor

 • Cristiano Caccamo portait

  Cristiano Caccamo

  Actor

 • Dino Abbrescia portait

  Dino Abbrescia

  Actor

 • Diana Del Bufalo portait

  Diana Del Bufalo

  Actor

 • Enzo Miccio portrait

  Enzo Miccio

  Actor

Trailers

My Big Gay Italian Wedding

Wil je My Big Gay Italian Wedding kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

My Big Gay Italian Wedding streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je My Big Gay Italian Wedding niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je My Big Gay Italian Wedding zelfs gratis bekijken.

My Big Gay Italian Wedding downloaden

Wil je My Big Gay Italian Wedding ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je My Big Gay Italian Wedding overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

My Big Gay Italian Wedding torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van My Big Gay Italian Wedding is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

My Big Gay Italian Wedding trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of My Big Gay Italian Wedding de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.