My Big Gay Italian Wedding
%
57

My Big Gay Italian Wedding

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk My Big Gay Italian Wedding

Moeite met waar je nou My Big Gay Italian Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor My Big Gay Italian Wedding

Samenvatting

Italiaanse expats Antonio en Paolo leven gelukkig samen in Berlijn en willen trouwen. Het plan is dit in het pittoreske geboortedorpje van Antonio te doen. Er is echter een probleem. Antonio's ouders kennen Paolo niet en weten nog niets eens dat hun zoon homoseksueel is...

Regisseur en acteurs

 • Alessandro Genovesi portait

  Alessandro Genovesi

  Director

 • Salvatore Esposito portait

  Salvatore Esposito

  Actor

 • Diego Abatantuono portait

  Diego Abatantuono

  Actor

 • Monica Guerritore portait

  Monica Guerritore

  Actor

 • Beatrice Arnera portait

  Beatrice Arnera

  Actor

 • Antonio Catania portait

  Antonio Catania

  Actor

 • Cristiano Caccamo portait

  Cristiano Caccamo

  Actor

 • Dino Abbrescia portait

  Dino Abbrescia

  Actor

 • Diana Del Bufalo portait

  Diana Del Bufalo

  Actor

 • Enzo Miccio portait

  Enzo Miccio

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

My Big Gay Italian Wedding

Benieuwd naar My Big Gay Italian Wedding? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als My Big Gay Italian Wedding kunt bekijken.

My Big Gay Italian Wedding streamen

Wil je My Big Gay Italian Wedding streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je My Big Gay Italian Wedding gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

My Big Gay Italian Wedding downloaden

movies als My Big Gay Italian Wedding kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar My Big Gay Italian Wedding. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van My Big Gay Italian Wedding. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

My Big Gay Italian Wedding torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om My Big Gay Italian Wedding te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

My Big Gay Italian Wedding trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of My Big Gay Italian Wedding je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!