My Foolish Heart

My Foolish Heart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk My Foolish Heart

Moeite met waar je nou My Foolish Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor My Foolish Heart

Samenvatting

Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Regisseur en acteurs

 • Rolf van Eijk portrait

  Rolf van Eijk

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Steve Wall portrait

  Steve Wall

  Actor

 • Arjan Ederveen portrait

  Arjan Ederveen

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Lynsey Beauchamp portrait

  Lynsey Beauchamp

  Actor

 • Paloma Aguilera Valdebenito portrait

  Paloma Aguilera Valdebenito

  Actor

Trailers

My Foolish Heart

My Foolish Heart streamen

My Foolish Heart streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

My Foolish Heart downloaden

Zin om My Foolish Heart te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als My Foolish Heart te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

My Foolish Heart torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als My Foolish Heart makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

My Foolish Heart trailer

Wil je er zeker van zijn dat My Foolish Heart jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.