My Foolish Heart

My Foolish Heart

Bekijk de trailer

Kijk My Foolish Heart

Moeite met waar je nou My Foolish Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Regisseur en acteurs

 • Rolf van Eijk portrait

  Rolf van Eijk

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Steve Wall portrait

  Steve Wall

  Actor

 • Arjan Ederveen portrait

  Arjan Ederveen

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Lynsey Beauchamp portrait

  Lynsey Beauchamp

  Actor

 • Paloma Aguilera Valdebenito portrait

  Paloma Aguilera Valdebenito

  Actor

Trailers

My Foolish Heart

Veel gehoord over My Foolish Heart en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt My Foolish Heart heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

My Foolish Heart streamen

Wil je My Foolish Heart, de movie met Gijs Naber, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je My Foolish Heart zelfs gratis kijken.

My Foolish Heart downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je My Foolish Heart ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet My Foolish Heart er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

My Foolish Heart torrent

Op zoek naar een torrent van My Foolish Heart? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van My Foolish Heart te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

My Foolish Heart trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van My Foolish Heart. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.