Mystery Train
%
76

Mystery Train

Bekijk de trailer

Kijk Mystery Train

Moeite met waar je nou Mystery Train moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fraai drieluik met allerlei humoristische voorvallen rond Japanners en Italianen in een hotel in Memphis, de geest van Elvis Presley waakt over allen. Met Joe Strummer (The Clash), Tom Waits en Screamin' Jay Hawkins. Mystery Train bevat drie afzonderlijke vertellingen, die zich alle drie binnen een etmaal afspelen in en rond het afgetrapte Hotel Arcade in Memphis, Tennessee, het pelgrimsoord voor Elvis-fans. Jarmusch stopte het scenario vol vreemde personages, buitenlanders die als observanten van de Amerikaanse samenleving dienst doen. John Lurie's muziek beweegt zich tussen rock en pop, Tom Waits brompraat de stukken aan elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Jim Jarmusch portait

  Jim Jarmusch

  Director

 • Masatoshi Nagase portait

  Masatoshi Nagase

  Jun

 • Youki Kudoh portait

  Youki Kudoh

  Mitsuko

 • Joe Strummer portait

  Joe Strummer

  Johnny aka Elvis

 • Nicoletta Braschi portait

  Nicoletta Braschi

  Luisa

 • Steve Buscemi portait

  Steve Buscemi

  Charlie the Barber

 • Screamin' Jay Hawkins portait

  Screamin' Jay Hawkins

  Night Clerk

 • Rufus Thomas portrait

  Rufus Thomas

  Man in Station

 • Cinqué Lee portrait

  Cinqué Lee

  Bellboy

 • Tom Noonan portait

  Tom Noonan

  Man in Arcade Diner

 • Elizabeth Bracco portait

  Elizabeth Bracco

  Dee Dee

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Radio D.J

Trailers

Mystery Train

Benieuwd naar Mystery Train? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Mystery Train kunt bekijken.

Mystery Train streamen

Wil je Mystery Train streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mystery Train gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mystery Train downloaden

movies als Mystery Train kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mystery Train. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mystery Train. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mystery Train torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mystery Train te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mystery Train trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mystery Train je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!