Naked
%
79

Naked

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Naked

Moeite met waar je nou Naked moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Naked

Samenvatting

Johnny is de ultieme anti-held van de jaren negentig; koud, cynisch en immoreel, maar op andere momenten liefdevol en gepassioneerd. Hij is uit Manchester gekomen om een vroegere vriendin, Louise, op te zoeken. Een doel heeft hij verder niet. Na korte tijd ontvlucht Johnny het huis omdat hij het benauwd krijgt van Sophie, de huisgenote van Louise. In de straten van Londen spreekt hij mensen aan om zich aan ze op te dringen zonder dat ze dat merken. Mannen valt hij lastig met weldoordachte filosofische uiteenzettingen, vrouwen valt hij seksueel lastig of ontvlucht hij na ze voor zich ingenomen te hebben.

Regisseur en acteurs

 • Mike Leigh portait

  Mike Leigh

  Director

 • David Thewlis portait

  David Thewlis

  Johnny

 • Lesley Sharp portait

  Lesley Sharp

  Louise Clancy

 • Katrin Cartlidge portait

  Katrin Cartlidge

  Sophie

 • Greg Cruttwell portait

  Greg Cruttwell

  Jeremy G. Smart

 • Claire Skinner portait

  Claire Skinner

  Sandra

 • Peter Wight portait

  Peter Wight

  Brian

 • Ewen Bremner portait

  Ewen Bremner

  Archie

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Man at Tea Bar

 • Gina McKee portait

  Gina McKee

  Cafe girl

 • Elizabeth Berrington portait

  Elizabeth Berrington

  Giselle

Trailers

Naked

Wil je Naked kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1993 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Naked streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Naked niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Naked zelfs gratis bekijken.

Naked downloaden

Wil je Naked ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Naked overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Naked torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Naked is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Naked trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Naked de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.