Naked
%
79

Naked

Bekijk de trailer

Kijk Naked

Moeite met waar je nou Naked moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Johnny is de ultieme anti-held van de jaren negentig; koud, cynisch en immoreel, maar op andere momenten liefdevol en gepassioneerd. Hij is uit Manchester gekomen om een vroegere vriendin, Louise, op te zoeken. Een doel heeft hij verder niet. Na korte tijd ontvlucht Johnny het huis omdat hij het benauwd krijgt van Sophie, de huisgenote van Louise. In de straten van Londen spreekt hij mensen aan om zich aan ze op te dringen zonder dat ze dat merken. Mannen valt hij lastig met weldoordachte filosofische uiteenzettingen, vrouwen valt hij seksueel lastig of ontvlucht hij na ze voor zich ingenomen te hebben.

Regisseur en acteurs

 • Mike Leigh portait

  Mike Leigh

  Director

 • David Thewlis portait

  David Thewlis

  Johnny

 • Lesley Sharp portait

  Lesley Sharp

  Louise Clancy

 • Katrin Cartlidge portait

  Katrin Cartlidge

  Sophie

 • Greg Cruttwell portait

  Greg Cruttwell

  Jeremy G. Smart

 • Claire Skinner portait

  Claire Skinner

  Sandra

 • Peter Wight portait

  Peter Wight

  Brian

 • Ewen Bremner portait

  Ewen Bremner

  Archie

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Man at Tea Bar

 • Gina McKee portait

  Gina McKee

  Cafe girl

 • Elizabeth Berrington portait

  Elizabeth Berrington

  Giselle

Trailers

Naked

Naked streamen

Naked streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Naked downloaden

Zin om Naked te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Naked te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Naked torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Naked makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Naked trailer

Wil je er zeker van zijn dat Naked jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.