Ne me quitte pas
%
73

Ne me quitte pas

Nu kijken

Kijk Ne me quitte pas

Moeite met waar je nou Ne me quitte pas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ne me quitte pas

Samenvatting

Ne me quitte pas is een tragikomische ode aan de mislukking. In een klein dorp aan het einde van België delen de Vlaamse Bob en de Waalse Marcel met verve eenzaamheid, humor en drankzucht. Zelfmoord is volgens hen de beste oplossing als het echt niet meer gaat. Dan maken ze er samen een eind aan en ze weten ook al waar: onder de levensboom van Bob. Bob is een vrijbuiter op rust, die zijn laatste dagen in stilte wil doorbrengen terwijl Marcel een gezin heeft dat hij niet wil verliezen. In het Waalse dorp tikt de tijd langzaam door. Gelukkig moet er hout gehakt worden, moeten er vliegenvangers worden opgehangen en moeten ze naar de tandarts. De drank vult de rest van de tijd. In direct cinema stijl zien we een Waals carnaval, een autoaccident en zijn we getuige van een mislukte poging om de zoon van Bob te vinden. Zelfs de beruchte levensboom van Bob blijkt te zijn gekapt. Maar zelfmedelijden is aan deze twee Belgen niet besteed. Samen staan ze sterk, tot Marcel besluit om te stoppen met drinken en Bob weigert hem te vergezellen naar de afkickkliniek. Ne me quitte pas is een Waals drama over het leven aan de rand van de samenleving die een ontnuchterende schoonheid en relativering bevat. De openheid van de hoofdpersonen is confronterend en pijnlijk maar ook vermakelijk en charmant. Het is een verhaal over vergankelijkheid daar waar de tijd lijkt stil te staan.

Regisseur en acteurs

  • Sabine Lubbe Bakker portrait

    Sabine Lubbe Bakker

    Director

  • Niels van Koevorden portrait

    Niels van Koevorden

    Director

Ne me quitte pas

Zin om Ne me quitte pas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ne me quitte pas te bekijken voor je op een rijtje.

Ne me quitte pas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ne me quitte pas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ne me quitte pas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ne me quitte pas er ook in SD heel goed uit.

Ne me quitte pas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ne me quitte pas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ne me quitte pas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ne me quitte pas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ne me quitte pas torrent

Denk je dat je om Ne me quitte pas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ne me quitte pas trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ne me quitte pas de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.