Nebraska
%
77

Nebraska

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nebraska

Moeite met waar je nou Nebraska moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nebraska

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

When a cantankerous old boozer thinks he's won a magazine sweepstakes prize, his son reluctantly takes a road trip with him to claim the fortune.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Payne portrait

  Alexander Payne

  Director

 • Bruce Dern portrait

  Bruce Dern

  Actor

 • Bob Odenkirk portrait

  Bob Odenkirk

  Actor

 • Will Forte portrait

  Will Forte

  Actor

 • June Squibb portrait

  June Squibb

  Actor

Trailers

Nebraska

Veel gehoord over Nebraska en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Nebraska heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Nebraska streamen

Wil je Nebraska, de movie met Bruce Dern, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Nebraska zelfs gratis kijken.

Nebraska downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Nebraska ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Nebraska er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Nebraska torrent

Op zoek naar een torrent van Nebraska? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Nebraska te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Nebraska trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Nebraska. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.