Niemand in de stad

Niemand in de stad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niemand in de stad

Moeite met waar je nou Niemand in de stad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niemand in de stad

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Niemand in de stad draait?

Samenvatting

Niemand in de Stad is een coming of age verhaal van vriendschap, van verlangens, en van volwassen worden. In het niemandsland tussen jeugd en volwassenheid heb je de ruimte om jezelf te heruitvinden, maar juist in die overvloed aan mogelijke identiteiten is het lastig zoeken naar wie je wilt zijn. In deze film worden de ideeën over vriendschap en liefde op scherp gezet: biedt echte vriendschap de ruimte om geheimen te hebben, of wordt vriendschap juist gedefinieerd door het elkaar door en door kennen? En liefde, is het de rust en vanzelfsprekendheid van elkaars aandacht en gezelschap, of moet het knetteren van passie?

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Erp portrait

  Michiel van Erp

  Director

 • Minne Koole portrait

  Minne Koole

  Actor

 • Jonas Smulders portrait

  Jonas Smulders

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Sofie Porro portrait

  Sofie Porro

  Actor

 • Julia Akkermans portrait

  Julia Akkermans

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Hans Kesting portrait

  Hans Kesting

  Actor

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Actor

 • Jaqueline Blom portrait

  Jaqueline Blom

  Actor

 • Kim Feenstra portrait

  Kim Feenstra

  Actor

 • Huub van der Lubbe portrait

  Huub van der Lubbe

  Actor

Trailers

Niemand in de stad

Benieuwd naar Niemand in de stad? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Niemand in de stad draait.

Niemand in de stad in de bioscoop

Niemand in de stad draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Niemand in de stad.

Niemand in de stad streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Niemand in de stad te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Niemand in de stad een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Niemand in de stad zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Niemand in de stad torrent

Op zoek naar een torrent van Niemand in de stad? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Niemand in de stad zonder zorgen.

Niemand in de stad downloaden

Als Niemand in de stad binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Niemand in de stad trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Niemand in de stad de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.