Niemand in de stad

Niemand in de stad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niemand in de stad

Moeite met waar je nou Niemand in de stad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niemand in de stad

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Niemand in de Stad is een coming of age verhaal van vriendschap, van verlangens, en van volwassen worden. In het niemandsland tussen jeugd en volwassenheid heb je de ruimte om jezelf te heruitvinden, maar juist in die overvloed aan mogelijke identiteiten is het lastig zoeken naar wie je wilt zijn. In deze film worden de ideeën over vriendschap en liefde op scherp gezet: biedt echte vriendschap de ruimte om geheimen te hebben, of wordt vriendschap juist gedefinieerd door het elkaar door en door kennen? En liefde, is het de rust en vanzelfsprekendheid van elkaars aandacht en gezelschap, of moet het knetteren van passie?

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Erp portrait

  Michiel van Erp

  Director

 • Minne Koole portrait

  Minne Koole

  Actor

 • Jonas Smulders portrait

  Jonas Smulders

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Sofie Porro portrait

  Sofie Porro

  Actor

 • Julia Akkermans portrait

  Julia Akkermans

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Hans Kesting portrait

  Hans Kesting

  Actor

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Actor

 • Jaqueline Blom portrait

  Jaqueline Blom

  Actor

 • Kim Feenstra portrait

  Kim Feenstra

  Actor

 • Huub van der Lubbe portrait

  Huub van der Lubbe

  Actor

Trailers

Niemand in de stad

Wil je Niemand in de stad kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Niemand in de stad streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Niemand in de stad niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Niemand in de stad zelfs gratis bekijken.

Niemand in de stad downloaden

Wil je Niemand in de stad ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Niemand in de stad overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Niemand in de stad torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Niemand in de stad is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Niemand in de stad trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Niemand in de stad de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.