Niemand in de stad

Niemand in de stad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niemand in de stad

Moeite met waar je nou Niemand in de stad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niemand in de stad

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Erp portrait

  Michiel van Erp

  Director

 • Minne Koole portrait

  Minne Koole

  Actor

 • Jonas Smulders portrait

  Jonas Smulders

  Actor

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Actor

 • Sofie Porro portrait

  Sofie Porro

  Actor

 • Julia Akkermans portrait

  Julia Akkermans

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Hans Kesting portrait

  Hans Kesting

  Actor

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Actor

 • Jaqueline Blom portrait

  Jaqueline Blom

  Actor

 • Kim Feenstra portrait

  Kim Feenstra

  Actor

 • Huub van der Lubbe portrait

  Huub van der Lubbe

  Actor

Trailers

Niemand in de stad

Zin om Niemand in de stad lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Niemand in de stad te bekijken voor je op een rijtje.

Niemand in de stad downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Niemand in de stad downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Niemand in de stad. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Niemand in de stad er ook in SD heel goed uit.

Niemand in de stad streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Niemand in de stad net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Niemand in de stad hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Niemand in de stad helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Niemand in de stad torrent

Denk je dat je om Niemand in de stad te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Niemand in de stad trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Niemand in de stad de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.