Niet Schieten

Niet Schieten

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niet Schieten

Moeite met waar je nou Niet Schieten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niet Schieten

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Bij de laatste aanslag van de "Bende van Nijvel" op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de negenjarige David Van De Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden.

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan Decleir portrait

  Jan Decleir

  Actor

 • Viviane de Muynck portrait

  Viviane de Muynck

  Actor

 • Jonas van Geel portrait

  Jonas van Geel

  Actor

Trailers

Niet Schieten

Niet Schieten streamen

Niet Schieten streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Niet Schieten downloaden

Zin om Niet Schieten te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Niet Schieten te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Niet Schieten torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Niet Schieten makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Niet Schieten trailer

Wil je er zeker van zijn dat Niet Schieten jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.