Niet Schieten

Niet Schieten

Bekijk de trailer

Kijk Niet Schieten

Moeite met waar je nou Niet Schieten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De negenjarige David van de Steen verliest in één klap zijn moeder, zijn vader en zijn zus tijdens een overval van de Bende van Nijvel in Aalst. Zijn grootvader, Albert, staat voor de haast onmogelijke opdracht om David terug een perspectief in het leven te geven, een toekomst. Gebaseerd op waargebeurde feiten, uit het boek ‘Niet Schieten, dat is mijn papa’ van David van de Steen en Annemie Bulté.

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan Decleir portrait

  Jan Decleir

  Actor

 • Viviane de Muynck portrait

  Viviane de Muynck

  Actor

 • Jonas van Geel portrait

  Jonas van Geel

  Actor

Trailers

Niet Schieten

Veel gehoord over Niet Schieten en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Niet Schieten heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Niet Schieten streamen

Wil je Niet Schieten, de movie met Jan Decleir, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Niet Schieten zelfs gratis kijken.

Niet Schieten downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Niet Schieten ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Niet Schieten er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Niet Schieten torrent

Op zoek naar een torrent van Niet Schieten? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Niet Schieten te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Niet Schieten trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Niet Schieten. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.