Niet Schieten

Niet Schieten

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niet Schieten

Moeite met waar je nou Niet Schieten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niet Schieten

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Bij de laatste aanslag van de "Bende van Nijvel" op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de negenjarige David Van De Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden.

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan Decleir portrait

  Jan Decleir

  Actor

 • Viviane de Muynck portrait

  Viviane de Muynck

  Actor

 • Jonas van Geel portrait

  Jonas van Geel

  Actor

Trailers

Niet Schieten

Zin om Niet Schieten lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Niet Schieten te bekijken voor je op een rijtje.

Niet Schieten downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Niet Schieten downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Niet Schieten. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Niet Schieten er ook in SD heel goed uit.

Niet Schieten streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Niet Schieten net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Niet Schieten hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Niet Schieten helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Niet Schieten torrent

Denk je dat je om Niet Schieten te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Niet Schieten trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Niet Schieten de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.