Niet zonder jou

Niet zonder jou

Nu kijken

Kijk Niet zonder jou

Moeite met waar je nou Niet zonder jou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niet zonder jou

Samenvatting

Niet zonder jou is een intiem en ontroerend portret van een bejaard echtpaar, Ger Lataster en Hermine van Hall, gefilmd door hun zoon en schoondochter. Van zeer dichtbij toont de documentaire het laatste jaar dat kunstschilder Ger en fotografe Hermine met elkaar doorbrengen, na een huwelijk van 65 jaar. Alles wat in hun leven vanzelfsprekend was begint uit elkaar te vallen. Door Ger’s doofheid en Hermine’s dementie stapelen de misverstanden zich op en neemt hun vertwijfeling toe. Maar in tuinieren en vooral in kunst vinden ze nog steeds een bron van geluk en troost. Ger probeert te blijven schilderen terwijl zijn muze Hermine steeds zieker en verwarder wordt. Het moment van afscheid nemen komt onherroepelijk dichterbij. Na Hermine’s dood wordt een terugkeer naar het schilderen een kwestie van overleven voor Ger. verwarder wordt. Het moment van afscheid nemen komt onherroepelijk dichterbij. Na Hermine’s dood wordt een terugkeer naar het schilderen een kwestie van overleven voor Ger.

Regisseur en acteurs

 • Peter Lataster portrait

  Peter Lataster

  Director

 • Petra Lataster-Czisch portrait

  Petra Lataster-Czisch

  Director

 • Ger Lataster portrait

  Ger Lataster

  Actor

 • Hermine van Hall portrait

  Hermine van Hall

  Actor

Niet zonder jou

Op zoek naar Niet zonder jou? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Niet zonder jou streamen

Het streamen van movies als Niet zonder jou heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Niet zonder jou waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Niet zonder jou dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Niet zonder jou downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Niet zonder jou te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Niet zonder jou torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Niet zonder jou trailer

Weet je nog niet zeker of Niet zonder jou jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.