Night Hunter

Night Hunter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Night Hunter

Moeite met waar je nou Night Hunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Night Hunter

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Night Hunter draait?

Samenvatting

Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Regisseur en acteurs

 • David Raymond portrait

  David Raymond

  Director

 • Henry Cavill portait

  Henry Cavill

  Marshall

 • Ben Kingsley portait

  Ben Kingsley

  Cooper

 • Alexandra Daddario portait

  Alexandra Daddario

  Rachel

 • Stanley Tucci portait

  Stanley Tucci

  Commissioner Harper

 • Minka Kelly portait

  Minka Kelly

  Actor

 • Nathan Fillion portait

  Nathan Fillion

  Actor

 • Carlyn Burchell portait

  Carlyn Burchell

  Amy Stulls

 • Eliana Jones portait

  Eliana Jones

  Lara

 • Brendan Fletcher portait

  Brendan Fletcher

  Simon

 • Mpho Koaho portait

  Mpho Koaho

  Glasgow

 • Emma Tremblay portait

  Emma Tremblay

  Faye

 • Sara Thompson portait

  Sara Thompson

  Julie

 • Daniela Lavender portrait

  Daniela Lavender

  Dickerman

 • Kristen Harris portrait

  Kristen Harris

  Doctor

 • Beverly Ndukwu portait

  Beverly Ndukwu

  Officer Biggs

Trailers

Night Hunter

Benieuwd naar Night Hunter? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Night Hunter draait.

Night Hunter in de bioscoop

Night Hunter draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Night Hunter.

Night Hunter streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Night Hunter te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Night Hunter een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Night Hunter zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Night Hunter torrent

Op zoek naar een torrent van Night Hunter? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Night Hunter zonder zorgen.

Night Hunter downloaden

Als Night Hunter binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Night Hunter trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Night Hunter de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.