Night School

Night School

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Night School

Moeite met waar je nou Night School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Night School

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Night School is een nieuwe komedie met o.a. Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Tiffany Haddish (Girls Trip). In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool. Geregisseerd door Malcolm D. Lee (Girls Trip) en geproduceerd door Will Packer (Ride Along, Think Like a Man).

Regisseur en acteurs

  • Kevin Hart portait

    Kevin Hart

    Actor

Trailers

Night School

Benieuwd naar Night School? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Night School kunt bekijken.

Night School streamen

Wil je Night School streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Night School gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Night School downloaden

movies als Night School kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Night School. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Night School. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Night School torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Night School te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Night School trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Night School je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!