No One Knows About Persian Cats
%
72

No One Knows About Persian Cats

Nu kijken

Kijk No One Knows About Persian Cats

Moeite met waar je nou No One Knows About Persian Cats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor No One Knows About Persian Cats

Samenvatting

Twee jonge muzikanten, een man en een vrouw, worden vrijgelaten uit de gevangenis. Ze besluiten samen een band te vormen en zwerven door de onderwereld van het hedendaagse Teheran op zoek naar andere bandleden. Omdat de overheid hen verbiedt in Iran op te treden, bedenken ze een plan om te ontsnappen aan hun verboden bestaan en hun droom waar te maken: optreden in Europa. Maar zonder geld of paspoort zal dat niet makkelijk zijn.

Regisseur en acteurs

 • Bahman Ghobadi portait

  Bahman Ghobadi

  Director

 • Negar Shaghaghi portrait

  Negar Shaghaghi

  Negar

 • Ashkan Koshanejad portrait

  Ashkan Koshanejad

  Ashkan

 • Hamed Behdad portait

  Hamed Behdad

  Nader

No One Knows About Persian Cats

No One Knows About Persian Cats streamen

No One Knows About Persian Cats streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

No One Knows About Persian Cats downloaden

Zin om No One Knows About Persian Cats te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als No One Knows About Persian Cats te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

No One Knows About Persian Cats torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als No One Knows About Persian Cats makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

No One Knows About Persian Cats trailer

Wil je er zeker van zijn dat No One Knows About Persian Cats jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.