Nous finirons ensemble

Nous finirons ensemble

Bekijk de trailer

Kijk Nous finirons ensemble

Moeite met waar je nou Nous finirons ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 06-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste). De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Canet portrait

  Guillaume Canet

  Director

 • François Cluzet portrait

  François Cluzet

  Actor

 • Marion Cotillard portrait

  Marion Cotillard

  Actor

 • Pascale Arbillot portrait

  Pascale Arbillot

  Actor

 • Clémentine Baert portrait

  Clémentine Baert

  Actor

 • Gilles Lellouche portrait

  Gilles Lellouche

  Actor

 • Laurent Lafitte portrait

  Laurent Lafitte

  Actor

 • Valérie Bonneton portrait

  Valérie Bonneton

  Actor

 • José Garcia portrait

  José Garcia

  Actor

 • Benoît Magimel portrait

  Benoît Magimel

  Actor

Trailers

Nous finirons ensemble

Wil je Nous finirons ensemble kijken? De movie van Guillaume Canet uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Nous finirons ensemble op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Nous finirons ensemble met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Nous finirons ensemble downloaden

Het downloaden van Nous finirons ensemble is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Nous finirons ensemble ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Nous finirons ensemble streamen

Het streamen van Nous finirons ensemble heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Nous finirons ensemble online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Nous finirons ensemble kijkt. Ideaal!

Nous finirons ensemble torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Nous finirons ensemble. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Nous finirons ensemble trailer

Bekijk eerst even de trailer van Nous finirons ensemble voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.