Nous finirons ensemble

Nous finirons ensemble

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nous finirons ensemble

Moeite met waar je nou Nous finirons ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nous finirons ensemble

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Nous finirons ensemble draait?

Samenvatting

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste). De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Canet portrait

  Guillaume Canet

  Director

 • François Cluzet portrait

  François Cluzet

  Actor

 • Marion Cotillard portrait

  Marion Cotillard

  Actor

 • Pascale Arbillot portrait

  Pascale Arbillot

  Actor

 • Clémentine Baert portrait

  Clémentine Baert

  Actor

 • Gilles Lellouche portrait

  Gilles Lellouche

  Actor

 • Laurent Lafitte portrait

  Laurent Lafitte

  Actor

 • Valérie Bonneton portrait

  Valérie Bonneton

  Actor

 • José Garcia portrait

  José Garcia

  Actor

 • Benoît Magimel portrait

  Benoît Magimel

  Actor

Trailers

Nous finirons ensemble

Benieuwd naar Nous finirons ensemble? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Nous finirons ensemble draait.

Nous finirons ensemble in de bioscoop

Nous finirons ensemble draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Nous finirons ensemble.

Nous finirons ensemble streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Nous finirons ensemble te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Nous finirons ensemble een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Nous finirons ensemble zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Nous finirons ensemble torrent

Op zoek naar een torrent van Nous finirons ensemble? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Nous finirons ensemble zonder zorgen.

Nous finirons ensemble downloaden

Als Nous finirons ensemble binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Nous finirons ensemble trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Nous finirons ensemble de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.