Nureyev
%
50

Nureyev

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nureyev

Moeite met waar je nou Nureyev moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nureyev

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Nureyev draait?

Samenvatting

Boeiende en aangrijpende documentaire over het buitengewone leven van Rudolf Nureyev, één van de beroemdste balletdansers ter wereld, die uitgroeide tot een popcultuur icoon van zijn tijd. De film bestrijkt de periode vanaf het begin van zijn carrière tot aan het moment dat hij overliep naar het westen, een gebeurtenis die in de hele wereld opzien baarde. Nureyev portretteert niet alleen de danser maar geeft ook een tijdsbeeld waarin de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt was, een periode waarin Rudolf Nureyev uitgroeide tot een cultureel fenomeen. Zijn virtuositeit en charismatische theaterpersoonlijkheid en zijn vlucht naar het Westen, maakte hem tot een wereldwijd bekend idool. De documentaire, geregisseerd door de voor een BAFTA genomineerde regisseurs Jacqui en David Morris, combineert niet eerder vertoond beeldmateriaal, originele filmmuziek van de bekroonde componist Alex Baranowski met een fascinerende reeks exclusieve moderne dansscènes in een regie van Russell Maliphant, voormalig danser bij het Royal Ballet. Een unieke theatrale en cinematografische ervaring.

Regisseur en acteurs

 • David Morris portrait

  David Morris

  Director

 • Jacqui Morris portrait

  Jacqui Morris

  Director

 • Dana Fouras portrait

  Dana Fouras

  Farida Nureyev

 • Marlon Dino portrait

  Marlon Dino

  Male Tartar Dancer

 • Lucia Lacarra portrait

  Lucia Lacarra

  Female Tartar Dancer

 • Grace Jabbari portrait

  Grace Jabbari

  Dancer

 • Jordan Kennedy portrait

  Jordan Kennedy

  Dancer

 • Adam Kirkham portrait

  Adam Kirkham

  Dancer

 • Isla Malliphant portrait

  Isla Malliphant

  Dancer

 • Aysa Malliphant portrait

  Aysa Malliphant

  Dancer

 • Leon Poulton portrait

  Leon Poulton

  Dancer

 • Maria Fonseca portrait

  Maria Fonseca

  Dancer

 • Faith Prendergast portrait

  Faith Prendergast

  Dancer

Trailers

Nureyev

Benieuwd naar Nureyev? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Nureyev draait.

Nureyev in de bioscoop

Nureyev draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Nureyev.

Nureyev streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Nureyev te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Nureyev een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Nureyev zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Nureyev torrent

Op zoek naar een torrent van Nureyev? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Nureyev zonder zorgen.

Nureyev downloaden

Als Nureyev binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Nureyev trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Nureyev de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.