Los Versos del Olvido

Los Versos del Olvido

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Los Versos del Olvido

Moeite met waar je nou Los Versos del Olvido moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Los Versos del Olvido

Samenvatting

De film gaat vooral over menselijkheid, waardigheid en respect voor het leven. Een oude man woont op een groot kerkhof even buiten de stad waar hij de graven verzorgd. Hij doet dat met grote toewijding, waardoor het kerkhof een echte plaats van stilte, contemplatie en herinnering wordt. De idyllische en vreedzame routine wordt echter abrupt verstoord als leden van de militie de slachtoffers van een bloedig neergeslagen protest tegen het regime van Pinochet proberen te laten verdwijnen. Los Versos del Olvido is een subtiel, emotioneel drama met twee tegenstrijdige verhaallijnen. Aan de ene kant de eigenzinnige, maar sympathieke oude man die het kerkhof onderhoudt en hoewel hij in het rijk der doden woont toch de menselijke waardigheid probeert hoog te houden. En aan de ander kant de leden van het militaire regime die de menselijke waardigheden juist met voeten treden. De film gaat over "de morele verplichting ons het verleden te herinneren en ons te verzetten tegen de gewelddaad van het vergeten", aldus de filmmaker.

Regisseur en acteurs

 • Alireza Khatami portrait

  Alireza Khatami

  Director

 • Julio Jung portait

  Julio Jung

  Actor

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Real Estate Clerk

 • Juan Margallo portrait

  Juan Margallo

  Actor

 • Tomás del Estal portait

  Tomás del Estal

  Actor

 • Manuel Morón portait

  Manuel Morón

  Actor

Trailers

Los Versos del Olvido

Benieuwd naar Los Versos del Olvido? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Los Versos del Olvido draait.

Los Versos del Olvido in de bioscoop

Los Versos del Olvido draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Los Versos del Olvido.

Los Versos del Olvido streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Los Versos del Olvido te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Los Versos del Olvido een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Los Versos del Olvido zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Los Versos del Olvido torrent

Op zoek naar een torrent van Los Versos del Olvido? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Los Versos del Olvido zonder zorgen.

Los Versos del Olvido downloaden

Als Los Versos del Olvido binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Los Versos del Olvido trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Los Versos del Olvido de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.