Ocean's Eleven
%
78

Ocean's Eleven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ocean's Eleven

Moeite met waar je nou Ocean's Eleven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ocean's Eleven

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Danny Ocean likes his chances. All he asks is that his handpicked squad of 10 grifters and cons play the game like they have nothing to lose. If all goes right, the payoff will be a fat $150 million. Divided by 11. You do the math. MPAA Rating: PG-13 (c) 2001 Warner Bros. U.S., Canada, Bahama and Bermuda (c) Roadshow all other territories

Regisseur en acteurs

 • Steven Soderbergh portrait

  Steven Soderbergh

  director

 • Shaobo Qin portrait

  Shaobo Qin

  actor

 • Bernie Mac portrait

  Bernie Mac

  actor

 • Eddie Jemison portrait

  Eddie Jemison

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Scott Caan portrait

  Scott Caan

  actor

 • Casey Affleck portrait

  Casey Affleck

  actor

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  actor

 • Andy Garcia portrait

  Andy Garcia

  actor

 • Matt Damon portrait

  Matt Damon

  actor

 • George Clooney portrait

  George Clooney

  actor

Trailers

Ocean's Eleven

Veel gehoord over Ocean's Eleven en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ocean's Eleven heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ocean's Eleven streamen

Wil je Ocean's Eleven, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ocean's Eleven zelfs gratis kijken.

Ocean's Eleven downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ocean's Eleven ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ocean's Eleven er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ocean's Eleven torrent

Op zoek naar een torrent van Ocean's Eleven? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ocean's Eleven te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ocean's Eleven trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ocean's Eleven. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.