Ocean's Eleven
%
78

Ocean's Eleven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ocean's Eleven

Moeite met waar je nou Ocean's Eleven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ocean's Eleven

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Ocean's Eleven draait?

Samenvatting

Danny Ocean likes his chances. All he asks is that his handpicked squad of 10 grifters and cons play the game like they have nothing to lose. If all goes right, the payoff will be a fat $150 million. Divided by 11. You do the math. MPAA Rating: PG-13 (c) 2001 Warner Bros. U.S., Canada, Bahama and Bermuda (c) Roadshow all other territories

Regisseur en acteurs

 • Steven Soderbergh portrait

  Steven Soderbergh

  director

 • Shaobo Qin portrait

  Shaobo Qin

  actor

 • Bernie Mac portrait

  Bernie Mac

  actor

 • Eddie Jemison portrait

  Eddie Jemison

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Scott Caan portrait

  Scott Caan

  actor

 • Casey Affleck portrait

  Casey Affleck

  actor

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  actor

 • Andy Garcia portrait

  Andy Garcia

  actor

 • Matt Damon portrait

  Matt Damon

  actor

 • George Clooney portrait

  George Clooney

  actor

Trailers

Ocean's Eleven

Benieuwd naar Ocean's Eleven? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ocean's Eleven draait.

Ocean's Eleven in de bioscoop

Ocean's Eleven draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ocean's Eleven.

Ocean's Eleven streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ocean's Eleven te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ocean's Eleven een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ocean's Eleven zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ocean's Eleven torrent

Op zoek naar een torrent van Ocean's Eleven? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ocean's Eleven zonder zorgen.

Ocean's Eleven downloaden

Als Ocean's Eleven binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ocean's Eleven trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ocean's Eleven de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.