Oh Baby

Oh Baby

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Oh Baby

Moeite met waar je nou Oh Baby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Oh Baby

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Liedjesschrijver Ruben neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op z'n kop.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Acda portrait

  Thomas Acda

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Hanna van Vliet portrait

  Hanna van Vliet

  Actor

 • Eric van Sauers portrait

  Eric van Sauers

  Actor

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Actor

 • Liz Snoyink portrait

  Liz Snoyink

  Actor

 • Tom Clarke portrait

  Tom Clarke

  Actor

Trailers

Oh Baby

Wil je Oh Baby kijken? De movie van Thomas Acda uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Oh Baby op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Oh Baby met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Oh Baby downloaden

Het downloaden van Oh Baby is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Oh Baby ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Oh Baby streamen

Het streamen van Oh Baby heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Oh Baby online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Oh Baby kijkt. Ideaal!

Oh Baby torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Oh Baby. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Oh Baby trailer

Bekijk eerst even de trailer van Oh Baby voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.