Oh Baby

Oh Baby

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Oh Baby

Moeite met waar je nou Oh Baby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Oh Baby

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen desnoods met Ruben erbij. Oh Baby is het bioscoopfilm-regie debuut van Thomas Acda. Hij schreef ook enkele liedjes voor de film.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Acda portrait

  Thomas Acda

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Hanna van Vliet portrait

  Hanna van Vliet

  Actor

 • Eric van Sauers portrait

  Eric van Sauers

  Actor

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Actor

 • Liz Snoyink portrait

  Liz Snoyink

  Actor

 • Tom Clarke portrait

  Tom Clarke

  Actor

Trailers

Oh Baby

Veel gehoord over Oh Baby en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Oh Baby heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Oh Baby streamen

Wil je Oh Baby, de movie met Gijs Naber, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Oh Baby zelfs gratis kijken.

Oh Baby downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Oh Baby ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Oh Baby er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Oh Baby torrent

Op zoek naar een torrent van Oh Baby? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Oh Baby te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Oh Baby trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Oh Baby. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.