Olivia
%
64

Olivia

Nu kijken

Kijk Olivia

Moeite met waar je nou Olivia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Olivia

Samenvatting

Het varkentje Olivia is pas zes jaar, maar denkt dat ze de hele wereld aan kan en probeert elke dag nieuwe dingen uit.

Regisseur en acteurs

 • Darragh O'Connell portrait

  Darragh O'Connell

  Director

 • Susan Balboni portrait

  Susan Balboni

  Mrs. Hogenmuller

 • Joyce Beverley portrait

  Joyce Beverley

  Mother

 • Yvonne Craig portait

  Yvonne Craig

  Grandma

 • Emily Gray portrait

  Emily Gray

  Olivia

 • Danny Katiana portrait

  Danny Katiana

  Father

 • Jeremy Herzig portrait

  Jeremy Herzig

  Julian

Olivia

Wil je Olivia kijken? De movie van Darragh O'Connell uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Olivia op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Olivia met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Olivia downloaden

Het downloaden van Olivia is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Olivia ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Olivia streamen

Het streamen van Olivia heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Olivia online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Olivia kijkt. Ideaal!

Olivia torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Olivia. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Olivia trailer

Bekijk eerst even de trailer van Olivia voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.