Once Upon a Time in the West
%
86

Once Upon a Time in the West

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Once Upon a Time in the West

Moeite met waar je nou Once Upon a Time in the West moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Once Upon a Time in the West

Samenvatting

In opdracht van een spoorwegmaatschappij vermoordt de bendeleider Frank een boer en zet zijn weduwe onder druk om het land te verkopen. Plotseling verschijnt er een mysterieuze mondharmonica spelende vreemde man die het opneemt tegen Franks bende, maar niemand weet waarom.

Regisseur en acteurs

 • Sergio Leone portait

  Sergio Leone

  Director

 • Henry Fonda portait

  Henry Fonda

  Frank

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Jill McBain

 • Jason Robards portait

  Jason Robards

  Cheyenne

 • Charles Bronson portait

  Charles Bronson

  Harmonica

 • Gabriele Ferzetti portait

  Gabriele Ferzetti

  Morton (railroad baron)

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Sam

 • Woody Strode portait

  Woody Strode

  Stony (member of Frank's gang)

 • Jack Elam portait

  Jack Elam

  Snaky (member of Frank's gang)

 • Keenan Wynn portait

  Keenan Wynn

  Sheriff

 • Frank Wolff portait

  Frank Wolff

  Brett McBain

 • Lionel Stander portait

  Lionel Stander

  Barman

 • Al Mulock portait

  Al Mulock

  Knuckles - Member of Frank's Gang (uncredited)

 • Aldo Sambrell portait

  Aldo Sambrell

  Cheyenne's Lieutenant (uncredited)

 • Fabio Testi portait

  Fabio Testi

  Member of Frank's Gang with Black Hat at Auction (uncredited)

Trailers

Once Upon a Time in the West

Zin om Once Upon a Time in the West lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Once Upon a Time in the West te bekijken voor je op een rijtje.

Once Upon a Time in the West downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Once Upon a Time in the West downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Once Upon a Time in the West. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Once Upon a Time in the West er ook in SD heel goed uit.

Once Upon a Time in the West streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Once Upon a Time in the West net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Once Upon a Time in the West hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Once Upon a Time in the West helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Once Upon a Time in the West torrent

Denk je dat je om Once Upon a Time in the West te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Once Upon a Time in the West trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Once Upon a Time in the West de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.