Un Bacio
%
67

Un Bacio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un Bacio

Moeite met waar je nou Un Bacio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un Bacio

Samenvatting

De leerlingen van een middelbare school kijken vreemd op als een nieuwe leerling het schoolplein opkomt. Lorenzo, die door pleegouders uit een tehuis is gehaald, maakt er geen geheim van dat hij homo is. Dat maakt hem tot mikpunt van heel wat treiterijen, maar daar trekt hij zich niet veel van aan. Met twee andere outsiders van de school krijgt hij goed contact: met de vrijgevochten Blu en de schuchtere Antonio. Blu heeft de reputatie van een slet gekregen toen een filmpje werd rondgestuurd waarin te zien was hoe ze, dronken gevoerd, met verschillende jongens vrijde. Antonio is de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Het drietal is al snel onafscheidelijk en neemt het op tegen de pestkoppen van de school. Maar een schuchtere kus verandert alles…

Regisseur en acteurs

  • Ivan Cotroneo portrait

    Ivan Cotroneo

    Director

Trailers

Un Bacio

Wil je Un Bacio kijken? De movie van Ivan Cotroneo uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Un Bacio op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Un Bacio met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Un Bacio downloaden

Het downloaden van Un Bacio is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Un Bacio ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Un Bacio streamen

Het streamen van Un Bacio heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Un Bacio online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Un Bacio kijkt. Ideaal!

Un Bacio torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Un Bacio. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Un Bacio trailer

Bekijk eerst even de trailer van Un Bacio voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.