Un Bacio
%
67

Un Bacio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un Bacio

Moeite met waar je nou Un Bacio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un Bacio

Samenvatting

De leerlingen van een middelbare school kijken vreemd op als een nieuwe leerling het schoolplein opkomt. Lorenzo, die door pleegouders uit een tehuis is gehaald, maakt er geen geheim van dat hij homo is. Dat maakt hem tot mikpunt van heel wat treiterijen, maar daar trekt hij zich niet veel van aan. Met twee andere outsiders van de school krijgt hij goed contact: met de vrijgevochten Blu en de schuchtere Antonio. Blu heeft de reputatie van een slet gekregen toen een filmpje werd rondgestuurd waarin te zien was hoe ze, dronken gevoerd, met verschillende jongens vrijde. Antonio is de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Het drietal is al snel onafscheidelijk en neemt het op tegen de pestkoppen van de school. Maar een schuchtere kus verandert alles…

Regisseur en acteurs

  • Ivan Cotroneo portrait

    Ivan Cotroneo

    Director

Trailers

Un Bacio

Un Bacio streamen

Un Bacio streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Un Bacio downloaden

Zin om Un Bacio te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Un Bacio te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Un Bacio torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Un Bacio makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Un Bacio trailer

Wil je er zeker van zijn dat Un Bacio jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.