Un Bacio
%
67

Un Bacio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un Bacio

Moeite met waar je nou Un Bacio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un Bacio

Samenvatting

De leerlingen van een middelbare school kijken vreemd op als een nieuwe leerling het schoolplein opkomt. Lorenzo, die door pleegouders uit een tehuis is gehaald, maakt er geen geheim van dat hij homo is. Dat maakt hem tot mikpunt van heel wat treiterijen, maar daar trekt hij zich niet veel van aan. Met twee andere outsiders van de school krijgt hij goed contact: met de vrijgevochten Blu en de schuchtere Antonio. Blu heeft de reputatie van een slet gekregen toen een filmpje werd rondgestuurd waarin te zien was hoe ze, dronken gevoerd, met verschillende jongens vrijde. Antonio is de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Het drietal is al snel onafscheidelijk en neemt het op tegen de pestkoppen van de school. Maar een schuchtere kus verandert alles…

Regisseur en acteurs

  • Ivan Cotroneo portrait

    Ivan Cotroneo

    Director

Trailers

Un Bacio

Benieuwd naar Un Bacio? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Un Bacio kunt bekijken.

Un Bacio streamen

Wil je Un Bacio streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Un Bacio gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Un Bacio downloaden

movies als Un Bacio kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Un Bacio. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Un Bacio. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Un Bacio torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Un Bacio te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Un Bacio trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Un Bacio je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!