Un Bacio
%
67

Un Bacio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un Bacio

Moeite met waar je nou Un Bacio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un Bacio

Samenvatting

De 16-jarige Lorenzo maakt er geen geheim van dat hij homo is. De pesterijen die dat uitlokt lijken hem niet te raken. Hij sluit vriendschap met twee andere outsiders: het vrijgevochten meisje Blu en Antonio, de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Samen nemen ze het op tegen de pesters en treiterkoppen. Maar een schuchtere kus verandert alles …

Regisseur en acteurs

  • Ivan Cotroneo portrait

    Ivan Cotroneo

    Director

Trailers

Un Bacio

Zin om Un Bacio lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Un Bacio te bekijken voor je op een rijtje.

Un Bacio downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Un Bacio downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Un Bacio. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Un Bacio er ook in SD heel goed uit.

Un Bacio streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Un Bacio net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Un Bacio hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Un Bacio helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Un Bacio torrent

Denk je dat je om Un Bacio te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Un Bacio trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Un Bacio de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.