Un Bacio
7

Un Bacio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Un Bacio

Moeite met waar je nou Un Bacio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Un Bacio

Samenvatting

De leerlingen van een middelbare school kijken vreemd op als een nieuwe leerling het schoolplein opkomt. Lorenzo, die door pleegouders uit een tehuis is gehaald, maakt er geen geheim van dat hij homo is. Dat maakt hem tot mikpunt van heel wat treiterijen, maar daar trekt hij zich niet veel van aan. Met twee andere outsiders van de school krijgt hij goed contact: met de vrijgevochten Blu en de schuchtere Antonio. Blu heeft de reputatie van een slet gekregen toen een filmpje werd rondgestuurd waarin te zien was hoe ze, dronken gevoerd, met verschillende jongens vrijde. Antonio is de ster van het basketbalteam, maar buiten de sportzaal een stille, verlegen jongen. Het drietal is al snel onafscheidelijk en neemt het op tegen de pestkoppen van de school. Maar een schuchtere kus verandert alles…

Regisseur en acteurs

  • Ivan Cotroneo portait

    Ivan Cotroneo

    Director

Trailers

Un Bacio

Zin om naar Un Bacio te kijken? Ga Un Bacio dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Un Bacio te kunnen zien.

Un Bacio torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Un Bacio toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Un Bacio. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Un Bacio streamen

Un Bacio is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Un Bacio lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Un Bacio kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Un Bacio in de bioscoop

Ook Un Bacio laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Un Bacio trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Un Bacio.