Only God Forgives
%
57

Only God Forgives

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Only God Forgives

Moeite met waar je nou Only God Forgives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Only God Forgives

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Julian en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna naar Bangkok en zint op wraak. Julian gaat op zoek naar de moordenaar en komt terecht in een bloederige spiraal van woede, verraad en wraak. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen een beruchte Thaise agent, die ook wel "Engel van Wraak" wordt genoemd.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Winding Refn portait

  Nicolas Winding Refn

  Director

 • Ryan Gosling portait

  Ryan Gosling

  Julian

 • Kristin Scott Thomas portait

  Kristin Scott Thomas

  Jenna

 • Gordon Brown portrait

  Gordon Brown

  Gordon

 • Tom Burke portait

  Tom Burke

  Billy

 • Vithaya Pansringarm portait

  Vithaya Pansringarm

  Chang

 • Byron Gibson portait

  Byron Gibson

  Byron

 • Sahajak Boonthanakit portait

  Sahajak Boonthanakit

  Pol Col. KIM

 • Yayaying Rhatha Phongam portait

  Yayaying Rhatha Phongam

  Mai

 • Charlie Ruedpokanon portrait

  Charlie Ruedpokanon

  Daeng

 • Wannisa Peungpa portrait

  Wannisa Peungpa

  Kanita

 • Narucha Chaimareung portrait

  Narucha Chaimareung

  Papa San

Trailers

Only God Forgives

Wil je Only God Forgives kijken? De movie van Nicolas Winding Refn uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Only God Forgives op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Only God Forgives met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Only God Forgives downloaden

Het downloaden van Only God Forgives is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Only God Forgives ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Only God Forgives streamen

Het streamen van Only God Forgives heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Only God Forgives online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Only God Forgives kijkt. Ideaal!

Only God Forgives torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Only God Forgives. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Only God Forgives trailer

Bekijk eerst even de trailer van Only God Forgives voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.