Op stap met Dirk Scheele

Op stap met Dirk Scheele

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Op stap met Dirk Scheele

Moeite met waar je nou Op stap met Dirk Scheele moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Op stap met Dirk Scheele

Bekijk nog 80 bronnen

Weten in welke bioscopen Op stap met Dirk Scheele draait?

Samenvatting

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Regisseur en acteurs

 • Bert Penraat portrait

  Bert Penraat

  Director

 • Dirk Scheele portrait

  Dirk Scheele

  Actor

 • Anky van Grunsven portrait

  Anky van Grunsven

  Actor

 • Mylène portrait

  Mylène

  Actor

 • Peter Lusse portrait

  Peter Lusse

  Actor

 • Rosanne portrait

  Rosanne

  Actor

 • Joes Boonen portrait

  Joes Boonen

  Actor

Trailers

Op stap met Dirk Scheele

Benieuwd naar Op stap met Dirk Scheele? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Op stap met Dirk Scheele draait.

Op stap met Dirk Scheele in de bioscoop

Op stap met Dirk Scheele draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Op stap met Dirk Scheele.

Op stap met Dirk Scheele streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Op stap met Dirk Scheele te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Op stap met Dirk Scheele een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Op stap met Dirk Scheele zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Op stap met Dirk Scheele torrent

Op zoek naar een torrent van Op stap met Dirk Scheele? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Op stap met Dirk Scheele zonder zorgen.

Op stap met Dirk Scheele downloaden

Als Op stap met Dirk Scheele binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Op stap met Dirk Scheele trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Op stap met Dirk Scheele de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.