Nos batailles

Nos batailles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nos batailles

Moeite met waar je nou Nos batailles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nos batailles

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Oliver (Romain Duris) probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn z'n leven opnieuw op orde moet stellen.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Senez portrait

  Guillaume Senez

  Director

 • Romain Duris portait

  Romain Duris

  Olivier

 • Laetitia Dosch portait

  Laetitia Dosch

  Actor

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Actor

 • Lucie Debay portait

  Lucie Debay

  Actor

 • Marc Robert portait

  Marc Robert

  Actor

 • Lena Girard Voss portrait

  Lena Girard Voss

  Actor

 • Basile Grunberger portrait

  Basile Grunberger

  Actor

 • Dominique Valadié portait

  Dominique Valadié

  Actor

Trailers

Nos batailles

Benieuwd naar Nos batailles? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Nos batailles kunt bekijken.

Nos batailles streamen

Wil je Nos batailles streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Nos batailles gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Nos batailles downloaden

movies als Nos batailles kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Nos batailles. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Nos batailles. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Nos batailles torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Nos batailles te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Nos batailles trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Nos batailles je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!