Nos batailles

Nos batailles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nos batailles

Moeite met waar je nou Nos batailles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nos batailles

Samenvatting

Oliver (Romain Duris) probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn z'n leven opnieuw op orde moet stellen.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Senez portrait

  Guillaume Senez

  Director

 • Romain Duris portait

  Romain Duris

  Olivier

 • Laetitia Dosch portait

  Laetitia Dosch

  Actor

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Actor

 • Lucie Debay portait

  Lucie Debay

  Actor

 • Marc Robert portait

  Marc Robert

  Actor

 • Lena Girard Voss portrait

  Lena Girard Voss

  Actor

 • Basile Grunberger portrait

  Basile Grunberger

  Actor

 • Dominique Valadié portait

  Dominique Valadié

  Actor

Trailers

Nos batailles

Wil je Nos batailles kijken? De movie van Guillaume Senez uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Nos batailles op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Nos batailles met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Nos batailles downloaden

Het downloaden van Nos batailles is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Nos batailles ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Nos batailles streamen

Het streamen van Nos batailles heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Nos batailles online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Nos batailles kijkt. Ideaal!

Nos batailles torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Nos batailles. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Nos batailles trailer

Bekijk eerst even de trailer van Nos batailles voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.