Nos batailles

Nos batailles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nos batailles

Moeite met waar je nou Nos batailles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nos batailles

Samenvatting

Oliver (Romain Duris) probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn z'n leven opnieuw op orde moet stellen.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Senez portrait

  Guillaume Senez

  Director

 • Romain Duris portait

  Romain Duris

  Olivier

 • Laetitia Dosch portait

  Laetitia Dosch

  Actor

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Actor

 • Lucie Debay portait

  Lucie Debay

  Actor

 • Marc Robert portait

  Marc Robert

  Actor

 • Lena Girard Voss portrait

  Lena Girard Voss

  Actor

 • Basile Grunberger portrait

  Basile Grunberger

  Actor

 • Dominique Valadié portait

  Dominique Valadié

  Actor

Trailers

Nos batailles

Zin om Nos batailles lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Nos batailles te bekijken voor je op een rijtje.

Nos batailles downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Nos batailles downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Nos batailles. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Nos batailles er ook in SD heel goed uit.

Nos batailles streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Nos batailles net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Nos batailles hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Nos batailles helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Nos batailles torrent

Denk je dat je om Nos batailles te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Nos batailles trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Nos batailles de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.