Pacific Rim Uprising

Pacific Rim Uprising

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pacific Rim Uprising

Moeite met waar je nou Pacific Rim Uprising moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pacific Rim Uprising

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De piloten van de torenhoge Jaeger-robots gaan wederom de strijd aan met de kolossale kaiju-monsters.

Regisseur en acteurs

 • Steven S. DeKnight portrait

  Steven S. DeKnight

  Director

 • John Boyega portrait

  John Boyega

  Actor

 • Scott Eastwood portrait

  Scott Eastwood

  Actor

 • Cailee Spaeny portrait

  Cailee Spaeny

  Actor

 • Jing Tian portrait

  Jing Tian

  Actor

 • Rinko Kikuchi portrait

  Rinko Kikuchi

  Actor

 • Burn Gorman portrait

  Burn Gorman

  Actor

Trailers

Pacific Rim Uprising

Pacific Rim Uprising streamen

Pacific Rim Uprising streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Pacific Rim Uprising downloaden

Zin om Pacific Rim Uprising te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Pacific Rim Uprising te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Pacific Rim Uprising torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Pacific Rim Uprising makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Pacific Rim Uprising trailer

Wil je er zeker van zijn dat Pacific Rim Uprising jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.