Pacific Rim Uprising

Pacific Rim Uprising

Bekijk de trailer

Kijk Pacific Rim Uprising

Moeite met waar je nou Pacific Rim Uprising moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Regisseur en acteurs

 • Steven S. DeKnight portrait

  Steven S. DeKnight

  Director

 • John Boyega portrait

  John Boyega

  Actor

 • Scott Eastwood portrait

  Scott Eastwood

  Actor

 • Cailee Spaeny portrait

  Cailee Spaeny

  Actor

 • Jing Tian portrait

  Jing Tian

  Actor

 • Rinko Kikuchi portrait

  Rinko Kikuchi

  Actor

 • Burn Gorman portrait

  Burn Gorman

  Actor

Trailers

Pacific Rim Uprising

Benieuwd naar Pacific Rim Uprising? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Pacific Rim Uprising kunt bekijken.

Pacific Rim Uprising streamen

Wil je Pacific Rim Uprising streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Pacific Rim Uprising gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Pacific Rim Uprising downloaden

movies als Pacific Rim Uprising kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Pacific Rim Uprising. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pacific Rim Uprising. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Pacific Rim Uprising torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Pacific Rim Uprising te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Pacific Rim Uprising trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Pacific Rim Uprising je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!