Paddington 2
%
96

Paddington 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Paddington 2

Moeite met waar je nou Paddington 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Paddington 2

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Paul King portrait

  Paul King

  Director

 • Ben Whishaw portait

  Ben Whishaw

  Paddington (voice)

 • Sally Hawkins portait

  Sally Hawkins

  Mary Brown

 • Hugh Bonneville portait

  Hugh Bonneville

  Henry Brown

 • Samuel Joslin portait

  Samuel Joslin

  Jonathan Brown

 • Madeleine Harris portait

  Madeleine Harris

  Judy Brown

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Mrs Bird

 • Hugh Grant portait

  Hugh Grant

  Phoenix Buchanan

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  'Knuckles' McGinty

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Mr Gruber

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Mr Curry

 • Imelda Staunton portait

  Imelda Staunton

  Aunt Lucy (voice)

Trailers

Paddington 2

Op zoek naar Paddington 2? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Paddington 2 streamen

Het streamen van movies als Paddington 2 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Paddington 2 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Paddington 2 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Paddington 2 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Paddington 2 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Paddington 2 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Paddington 2 trailer

Weet je nog niet zeker of Paddington 2 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.