ParaNorman
%
70

ParaNorman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ParaNorman

Moeite met waar je nou ParaNorman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ParaNorman

Samenvatting

Norman is een paranormale tiener, die met de doden kan praten. Wanneer het stadje waarin hij woont wordt aangevallen door zombies, is hij de enige die iets kan doen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Butler portrait

  Chris Butler

  Director

 • Sam Fell portrait

  Sam Fell

  Director

 • Anna Kendrick portrait

  Anna Kendrick

  Actor

 • Leslie Mann portrait

  Leslie Mann

  Actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  Actor

 • Casey Affleck portrait

  Casey Affleck

  Actor

Trailers

ParaNorman

Wil je ParaNorman kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

ParaNorman streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je ParaNorman niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je ParaNorman zelfs gratis bekijken.

ParaNorman downloaden

Wil je ParaNorman ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je ParaNorman overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

ParaNorman torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van ParaNorman is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

ParaNorman trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of ParaNorman de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.