ParaNorman
%
70

ParaNorman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ParaNorman

Moeite met waar je nou ParaNorman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ParaNorman

Samenvatting

Norman is een paranormale tiener, die met de doden kan praten. Wanneer het stadje waarin hij woont wordt aangevallen door zombies, is hij de enige die iets kan doen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Butler portrait

  Chris Butler

  Director

 • Sam Fell portrait

  Sam Fell

  Director

 • Anna Kendrick portrait

  Anna Kendrick

  Actor

 • Leslie Mann portrait

  Leslie Mann

  Actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  Actor

 • Casey Affleck portrait

  Casey Affleck

  Actor

Trailers

ParaNorman

Op zoek naar ParaNorman? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

ParaNorman streamen

Het streamen van movies als ParaNorman heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als ParaNorman waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je ParaNorman dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

ParaNorman downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als ParaNorman te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

ParaNorman torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

ParaNorman trailer

Weet je nog niet zeker of ParaNorman jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.